Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Νέες λάμπες Philips MOTO !


Αν είστε μοτοσικλετιστής που αναζητά τα καλύτερα φώτα για τη μηχανή σας τότε με τις λάμπες Philips Moto υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Γνωρίζετε ότι είναι εξίσου εύκολο να αναβαθμίσετε τις λάμπες της μηχανής σας όπως και στο αυτοκίνητό σας; Ενώ οδηγείτε μια μοτοσικλέτα είναι 50 φορές πιο πιθανό να συμμετέχετε σε μια σύγκρουση και να υποστείτε σοβαρό ή θανατηφόρο τραυματισμό! Η βελτίωση της ορατότητάς σας μπορεί να είναι τόσο απλή όσο η αναβάθμιση της λάμπας στη μηχανή σας. Συνήθως, οι μοτοσικλετιστές χειρίζονται τους προβολείς εκτός από τη διάρκεια της νύχτας αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι είναι λογικό να υποθέσουμε ότι μια μοτοσικλέτα θα καταναλώσει πολύ πιο γρήγορα τη διάρκεια ζωής των λαμπτήρων αλογόνου από ένα αυτοκίνητο, λαμβάνοντας υπόψη την εκτεταμένη χρήση και των κραδασμών.

H Philips διαθέτει μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων ειδικά σχεδιασμένες για μηχανές, με πρότυπα τελευταίας τεχνολογίας για να αντιστέκονται σε κραδασμούς μέχρι 10G και να διαρκούν περισσότερο! Αυτές οι λάμπες μοτοσυκλέτας αποτελούνται από εξαιρετικά ανθεκτικό νήμα διπλού πηνίου για να αντέχουν σε ευρύ φάσμα κραδασμών, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών κραδασμών.

Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει στην κατηγορία Philips → Moto

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.