Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253Επαναφορτιζόμενος slim φακός


Έντονο φως διπλής λειτουργίας
Ο Philips LED φακός EcoPro30 έχει δύο επίπεδα έντασης. Για καθημερινή χρήση και εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, διαθέτει τη λειτουργία Eco, με ένταση 150 lumen. Στο Boost mode, έχετε έντονο φως στα 300 lumen, αλλά μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτή η ευελιξία σας επιτρέπει για να επιλέξετε το σωστό φως για την εργασία σας.


6000K φυσικό λευκό φως LED
Ο Philips EcoPro30 παράγει φυσικό 6000 Kelvin λευκό φως που βελτιώνει την οπτική άνεση και μειώνει την καταπόνηση των ματιών για εργασία χωρίς κόπωση.

Ευρεία γωνία δέσμης
Ο Philips EcoPro30 παρέχει ευρεία γωνία δέσμης 120°, ιδανική για φωτισμό της συνολικής περιοχής μπροστά σας.

Έως 8 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Ο Philips LED φακός εργασίας EcoPro30 είναι σχεδιασμένος για να είναι έτοιμο για δράση. Τροφοδοτείται από μπαταρία Li-ion υψηλής ενέργειας, που διαρκεί έως και 8 ώρες σε λειτουργία Eco ή 4 ώρες σε λειτουργία Boost. Επαναφορτίζεται πλήρως μέσα σε 5 ώρες, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη χρήση του φωτός LED. Το καπάκι ανοίγματος μιας στροφής διευκολύνει την επαναφόρτιση του φακού.

Εύκολο στη χρήση
Χάρη στη λειτουργία hands-free σας βοηθά να εργάζεστε περισσότερο παραγωγικά. Ο Philips EcoPro30 διαθέτει ισχυρό μαγνήτη στο κάτω μέρος και περιστρεφόμενο άγκιστρο 360°, αφήνοντας και τα δύο σας χέρια ελεύθερα για να ολοκληρώσετε την εργασία σας.

Κατασκευασμένος για να διαρκεί
Όταν είστε απασχολημένοι με τη δουλειά σας, είναι εύκολο να ξεχάσετε κάπου τον φακό σας και μπορεί να πέσει με δύναμη στο πάτωμα και να πατηθεί ή να πέσει σε υγρά συνεργείου. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε να είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά! Ο Philips LED EcoPro30 είναι ανθεκτικός στο νερό και τη σκόνη με βαθμολογία IP54. Έχει επίσης βαθμολογία IK07 για να αντέχει κρούσεις και πτώσεις από ύψος έως 1,5 μέτρο.

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.