Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Philips LED φακός τσέπης - LPL18B1


O φακός τσέπης Philips LED Penlight είναι μεγαλύτερος από ένα απλό στυλό, αλλά εξαιρετικά βολικός και χρήσιμος για μία γρήγορη επιθεώρηση.


Ο Philips LED φακός τσέπης  είναι το ιδανικό εργαλείο για γρήγορο έλεγχο, συνδυάζοντας LED υψηλής απόδοσης και φιλικότητα προς το χρήστη!

penlight pic2

Ως διεθνής ηγέτης στην αγορά φωτισμού αυτοκινήτων, η Philips  διαθέτει χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο φως. Οι LED φακοί της Philips είναι εξοπλισμένοι με LED υψηλής ποιότητας. Τα LED συνδυάζουν ισχυρή απόδοση φωτισμού με φυσική απόδοση χρώματος για εργασία χωρίς κόπωση.

Penlight lifestyle picture 31

Χάρη στον υπερβολικά λεπτό σχεδιασμό του και τα εύχρηστα χαρακτηριστικά, ο φακός Philips LED Penlight μπορεί να περιστραφεί σε πολύ μικρές κοιλότητες! Ο ισχυρός φωτισμός των 5 LED στα 90lm, θα φωτίσει με σαφήνεια ακόμα και τον στενότερο χώρο! Το φως εστίασης, στα 20lm, θα σας επιτρέψει να δείτε τι παραμένει κρυμμένο για τους άλλους!

Penlight lifestyle picture 11

Τοποθετείται εύκολα σε οποιαδήποτε τσάντα δεξαμενής ή κιτ εργαλείων ταξιδιού. Για παράδειγμα, στις διακόπες ή στο κάμπινγκ, αυτός ο πρακτικός φακός κάνει επίσης μια αξιοπρεπή δουλειά ως νυχτερινό φως στη σκηνή σας! Μπορείτε να βασιστείτε σε έως και 8 ώρες λειτουργίας!

Penlight lifestyle picture 13


penlight pro image 02 Το πρακτικό κλιπ συνδέει τον Philips LED Penlight με τις τσέπες στα ρούχα σας!

Διαστάσεις φακού: 3.3 x 17.2 x 1.8 cm


Οι 3 μπαταρίες ΑΑΑ συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία.

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.