Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Philips LED φακός συνεργείου για το καπό με ρυθμιζόμενη τηλεσκοπική βάση στήριξης - CBH51

See better, work better!

Ο φακός Philips LED CBH51 είναι ένας δυνατός επαγγελματικός φακός! Με έως και 1200lm και φωτεινή δέσμη πλάτους 120° θα φωτίσει ολόκληρο τον χώρο του κινητήρα που εργάζεστε. Συνδέστε στο αυτοκίνητο τα επεκτεινόμενα άγκιστρα και επιλέξτε τη χρήση που θέλετε, με καλώδιο ή χωρίς!


CBH51 global 001


Νικήστε το σκοτάδι, με φωτεινό φυσικό φως

Ο Philips LED επαγγελματικός φακός CBH51 διαθέτει 32 ισχυρά LED, παρέχοντας ένα έντονο λευκό φως και φωτεινή ευρεία δέσμη φωτός. Είναι σχεδιασμένος για να σας δώσει καθαρό φυσικό λευκό φως στα 6000Κ, ώστε να αποφύγετε την κόπωση στα μάτια σας.


32 LED υψηλής ποιότητας φωτίζουν μέχρι 1200lm

Εξοπλισμένος με 32 λευκά LED υψηλής ποιότητας, ο LED φακός CBH51 παρέχει μια λειτουργία διπλής τροφοδοσίας. Η λειτουργία Boost σάς προσφέρει ισχυρό φως στα 1200lm, βοηθώντας σας να εντοπίσετε ακόμη και το μικρότερη λεπτομέρεια. Και αν πρόκειται να χρησιμοποιείτε το φακό, στην ασύρματη χρήση, για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να επιλέξετε την λειτουργία ECO για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Στη λειτουργία ECO το έντονο φως στα 500lm θα διαρκέσει έως και 5,5 ώρες.

CBH51 001

Δείτε κάθε λεπτομέρεια με γωνία δέσμης 120°

Ο φακός CBH51 παρέχει μεγάλη γωνία δέσμης 120°, ιδανικό για το φωτισμό ολόκληρου του χώρου εργασίας σας. Αυτή η ευρεία, φωτεινή δέσμη φωτός σας επιτρέπει να δείτε κάθε μικρή λεπτομέρεια καθώς δουλεύετε.

Εργαστείτε με ευελιξία με έως και 5,5 ώρες ασύρματης χρήσης

Πρέπει να κινηθείτε καθώς εργάζεστε; Η παροχή ρεύματος είναι μακριά; Κανένα πρόβλημα! Αφαιρέστε απλά το καλώδιο από τον φακό Philips CBH51. Η μπαταρία σας παρέχει 5,5 ώρες συνεχούς λειτουργίας σε ασύρματη χρήση.

CBH51 LIFESTYLE1

Ανθεκτικό καλώδιο 5 μέτρων για σκληρό περιβάλλον

Για παρατεταμένες περιόδους χρήσης, ο Philips CBH51 φακός είναι εξοπλισμένος με ένα μακρύ και ανθεκτικό καλώδιο 5 μέτρων, παρέχοντας συνεχή φωτισμό κατά την εργασία σας. Ακριβώς όπως και ο ίδιος ο φακός, το καλώδιο είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε σκληρό περιβάλλον εργασίας και να είναι ανθεκτικό σε διάφορα χημικά, όπως υδρογονάνθρακες.

Στερεό περίβλημα αλουμινίου για ισχυρή αντοχή σε κρούση - IK07

Συμμορφώνοντας στα διεθνή πρότυπα για αντοχή στις κρούσεις, κατάταξη IK07, ο Philips φακός CBH51 διαθέτει ισχυρό αλουμινένιο περίβλημα σχεδιασμένο να αντέχει στο πιο σκληρό περιβάλλον εργασίας. Επειδή ξέρουμε ότι ακόμα και στους πιο προσεκτικούς μάστορες, κάποια στιγμή θα πέσουν κατά λάθος τα εργαλεία τους.

Προστασία από νερό και σκόνη - IP54

Ο Philips φακός CBH51 συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα με αντοχή σε νερό και σκόνη, κατάταξη IP54. Με ανθεκτική κατασκευή και πολλαπλή σφράγιση, ο φακός είναι εξαιρετικά ανθεκτικός σε υγρά και προστατεύεται από τη σκόνη. 

Ανθεκτικό στις χημικές ουσίες και τους διαλύτες συνεργείου

Ιδιαίτερα ανθεκτικός στις περισσότερες χημικές ουσίες και διαλύτες του συνεργείου, ο φακός CBH51 έχει σχεδιαστεί για να επιβιώσει στο πιο σκληρό εργασιακό περιβάλλον.

Εύκολη τοποθέτηση που εκτείνεται από 1,1 έως 1,8 μέτρα

Ο LED φακός CBH51 παρέχεται με πλήρως ενσωματωμένη τηλεσκοπική βάση, η οποία μπορεί να επεκταθεί από 1,1 έως 1,8 μέτρα. Το εσωτερικό των αγκίστρων είναι καλυμμένο με καουτσούκ, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν γρατζούνισμα στο αυτοκίνητο. Και για μεγαλύτερο ορατότητα, μπορείτε επίσης να γυρίσετε το φακό 360° ενώ αυτός παραμένει στη θέση του με τα άγκιστρα.


Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.