Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253Philips LED Professional Work Light PEN20 - LPL42X1

Ισχυρός LED επαναφορτιζόμενος φακός που χωράει στην τσέπη σας!

Νικήστε το σκοτάδι με λαμπερό και απαλό φυσικό φως

Ο LED φακός Philips PEN20 διαθέτει ισχυρά LED LUXEON® για έντονο λευκό φως για να σας βοηθήσει να νικήσετε το σκοτάδι. Η ευρεία δέσμη απλώνει ομοιόμορφα το φωτεινό φως σε ένα μεγάλο χώρο εργασίας, ώστε να μπορείτε να δείτε κάθε λεπτομέρεια. Με θερμοκρασία χρώματος στα 6.000⁰K, τα LED LUXEON® παράγουν ένα φυσικό λευκό φως που μειώνει την καταπόνηση των ματιών, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε πιο άνετα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Υψηλής ποιότητας LED LUXEON® φως μέχρι 200 lumens

Όπως και ο Philips Penlight Premium, ο LED φακός Philips PEN20 είναι ένας μικρός αλλά ισχυρός φακός επιθεώρησης. Είναι εξοπλισμένος με υψηλής ποιότητας LED LUXEON® στα 200 lumen για να φωτίσετε αρκετά το χώρο εργασία σας. Έτσι, μπορείτε να εντοπίσετε τις μικρότερες λεπτομέρειες. Και αν χρειάζεστε ένα πιο ήπιο φως ή επιθυμείτε να διατηρήσετε την μπαταρία για παραπάνω καιρό, απλά επιλέξτε τη λειτουργία ECO στα 100 lumen.

Φωτίζει ένα μεγάλο μέρος του χώρου εργασίας με γωνία δέσμης 90°

Ιδανικό για το φωτισμό ενός μεγάλου χώρου εργασίας, ο LED φακός PEN20 παράγει μια μεγάλη γωνία δέσμης 90 °. Έτσι, όταν εκτελείτε εργασίες γρήγορης επιθεώρησης, μπορείτε εύκολα να δείτε όλα όσα χρειάζεστε.

LPL42X1 90

Η νέα μπαταρία διαρκεί 5 φορές περισσότερο από τις υπόλοιπες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες


Ο LED φακός PEN20 της Philips διαθέτει προηγμένη μπαταρία που διαρκεί 5 φορές περισσότερο από τις παραδοσιακές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Με 1500 κύκλους φόρτισης, αντί για τους 300, που έχουν συνήθως, η μπαταρία παρέχει το αντίστοιχο χρονικό διάστημα περίπου πέντε ετών συνεχούς χρήσης - μειώνοντας σημαντικά το κόστος αντικατάστασης.

LPL42X1 U2P global 001

Γρήγορη φόρτιση για αυτονομία 6 ωρών


Είναι απογοητευτικό όταν η μπαταρία σταματάει κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Μετά από μια εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση με USB, σε λιγότερο από 1,5 ώρα, μπορείτε να έχετε μέχρι και 6 ώρες συνεχούς χρήσης στη λειτουργία ECO. Έτσι, με μία μόνο φόρτιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον LED φακό Philips PEN20 για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας που εργάζεστε.

Χέρια ελεύθερα για εργασία

Με τον ενσωματωμένο γάντζο περιστροφής 80° και τον ισχυρό μαγνήτη, μπορείτε να τοποθετήσετε τον LED φακό PEN20 σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Έτσι, όταν χρειάζεστε και τα δύο χέρια για εργασία, μπορείτε να φωτίσετε εύκολα την περιοχή μπροστά σας.

LPL42X1 BPP global 001

Ανθεκτικός στα «εργατικά ατυχήματα»

Ακριβώς επειδή ο LED φακός PEN20 είναι μικρός, μην υποτιμάτε πόσο ισχυρός είναι. Φτιαγμένος από εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά, έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας. Ανταποκρίνεται στο πρότυπο IK07 για αντοχή σε πτώσεις, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα επιβιώσει από τα περισσότερα ατυχήματα στο συνεργείο!


LPL42X1 U3P global 001

Ανθεκτικός σε νερό και σκόνη

Σε ένα πολυσύχναστο περιβάλλον εργοστασίου ή συνεργείου, χρειάζεστε εργαλεία που μπορούν να αντέξουν σκληρότερες συνθήκες εργασίας. Σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο IP54, η λυχνία ελέγχου ο LED φακός PEN20 είναι εξαιρετικά ανθεκτικός στο νερό και τη σκόνη.

LPL42X1 U1P global 001
Ιδιαίτερα ανθεκτικός σε χημικές ουσίες

Όσο προσεκτικοί και να είστε, είναι εύκολο να σας χυθούν διαβρωτικές χημικές ουσίες. Με ανώτερη σχεδίαση, το εξωτερικό περίβλημα του LED φακού PEN20 της Philips είναι αδιαπέραστο, καθιστώντας το ιδιαίτερα ανθεκτικό σε διαλύτες και άλλα χημικά συνεργείου.
Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.