Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Philips LED επαναφρτιζόμενος φακός με δείκτη UV-Α - RCH31

Επαναφορτιζόμενος φακός συνεργείου LED, με βάση φόρτισης και ανιχνευτή διαρροών UV-A από τη Philips.

Αυτή η νέα γενιά επαναφορτιζόμενων φακών εργασίας LED έχει σχεδιαστεί για όλες τις δυνατές εργασίες συντήρησης. Χάρη σε μια μοναδική εύκαμπτη κεφαλή που προστατεύει από κρούσεις, ενσωματώνει υψηλή ισχύ LED και ανιχνευτή υπεριωδών ακτίνων.

RCH31UV Flexible Light Magnet Electrician LR TECHNO

LED φακός υψηλής ισχύος


Τα φως από ισχυρά LEDs με θερμοκρασία χρώματος στα 6000Κ, είναι ξεκούραστο για τα μάτια κατά τη διάρκεια μεγάλων χρονικών περιόδων εργασίας. Με απόδοση φωτισμού στα 350lm, στην λειτουργία Boost, καθώς και στα 150lm στη λειτουργία Eco, θα μπορέσετε να δείτε τα μικρότερα στοιχεία σε οποιοδήποτε σκοτεινό μέρος.

Ευρεία γωνία δέσμης

Η μεγάλη γωνία δέσμης 90° θα σας επιτρέψει να εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο τμήμα και να δώσετε τη σωστή ποσότητα φωτός που χρειάζεστε.

RCH31UV Powerful Light 90 LR TECHNO


Φωτισμός χωρίς χέρια

Ο ρυθμιζόμενος και ανασυρόμενος γάντζος 360° προσφέρει τη δυνατότητα να κρεμάσετε τον Philips φακό RCH31UV οπουδήποτε. Με τον ισχυρό μαγνήτη μπορείτε να στερεώσετε σταθερά το φως εργασίας σε οποιαδήποτε επιφάνεια, αφήνοντας τα χέρια σας ελεύθερα για εργασία.

RCH31UV Flexible Light Magnet 1 LR TECHNO

Ανιχνευτής διαρροής υπεριώδους φωτός

Ο LED φακός όχι μόνο αυτή έχει πολύ ισχυρό φως, αλλά είναι επίσης εξοπλισμένος με ανιχνευτή διαρροής UV-Α. Αυτό θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε εύκολα τυχόν διαρροές στα συστήματα κλιματισμού χωρίς πρόσθετα εργαλεία που απαιτούνται. Απλά προσθέστε υγρό ανίχνευσης διαρροών στο σύστημα κλιματισμού και οποιαδήποτε διαρροή θα εμφανιστεί!

RCH31UV UV Light LR TECHNO

Φωτάκι Find me

Δεν θα χάσετε ποτέ τον Philips LED φακός σας RCH31UV, χάρη στην καινοτόμο λειτουργία Find-Me. Μια κόκκινη λυχνία LED αναβοσβήνει όταν ο φακός βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, χωρίς να επηρεάζεται η αυτονομία της μπαταρίας.

Μεγάλη αυτονομία & γρήγορη επαναφόρτιση

Ο φακός θα διαρκέσει σχεδόν όλη την ημέρα καθώς διαθέτει μεγάλη αυτονομία, έως 8 ώρες στη λειτουργία ECO. Η επαναφόρτιση γίνεται εξαιρετικά γρήγορα, σε λιγότερο από 2,5 ώρες. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία μπαταριών. Διαρκεί 5 φορές περισσότερο από τις παραδοσιακές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, προσφέροντας 1500 κύκλους φόρτισης αντί των 300 που είναι συνήθως.

RCH31UV new docking techno

Προστασία σε νερό και σκόνη

Ο LED Φακός RCH31UV είναι ανθεκτικός σε νερό, σκόνη και διαλύτες και συμμορφώνεται με το πρότυπο IP54. Επίσης έχει ισχυρή αντοχή σε κρούση, πρότυπο ΙK07.

 RCH31UV Water Resistant LR TECHNO  RCH31UV Dust Proof LR TECHNO

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.