Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253

Καθαρό λευκό φως 6500 K
Το Philips HL22M διαθέτει ισχυρό λευκό φως με γωνία δέσμης 110°. Φωτίζει έως και 70 μέτρα μπροστά με έως και 300 lumens σε λειτουργία Boost. Με θερμοκρασία χρώματος 6500Kelvin, το φως είναι πιο ξεκούραστο στο μάτι, έτσι βελτιώνει την οπτική άνεση και μειώνει την καταπόνηση των ματιών, για εργασία χωρίς κόπωση.

 LPL74X1 RTP global 002
Από 50 έως 300 lumens
Γυρίστε το χειριστήριο στο πλάι για να διαφοροποιήσετε σταδιακά την έξοδο φωτός μεταξύ 50 και 300 lumens. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό του Philips LED φακού HL22M σάς επιτρέπει να φωτίζετε κάθε λεπτομέρεια με ακρίβεια, όπου κι αν εργάζεστε.

Δύο προκαθορισμένες λειτουργίες
Ταιριάξτε την ένταση φωτός με τις ανάγκες της εργασίας σας, περιστρέφοντας το πλευρικό κουμπί ή επιλέγοντας μία από τις δύο προεπιλογές. Εάν θέλετε τη λειτουργία Eco, πατήστε το κουμπί "M" μία φορά και απολαύστε σταθερό φως 150 lumen. Πατήστε δύο φορές για τη λειτουργία Boost στα 300 lumen. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργία φωτός που αναβοσβήνει πατώντας το κουμπί για τρίτη φορά.

Λειτουργία αισθητήρα κίνησης
Ο Philips LED φακός HL22M διαθέτει λειτουργία με αισθητήρα κίνησης για χρήση hands-free. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγξετε το φακό απλά κουνώντας το χέρι σας μπροστά από τον αισθητήρα. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αισθητήρα, ανάψτε τον φακό, πατήστε το κουμπί ανίχνευσης κίνησης έως ότου ανάψει το μπλε φως στην επάνω αριστερή γωνία και απολαύστε τον έλεγχο hands-free.

Περιστρεφόμενη μονάδα φωτός
Ο προβολέας HL22M του Philips LED φακού διαθέτει μια περιστρεφόμενη μονάδα φωτός 60° για να κατευθύνει το φως ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε και να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας.

LPL74X1 A5P global 001

Μπαταρία γρήγορης φόρτισης, μεγάλης διάρκειας ζωής
Ο Philips LED φακός HL22M χρειάζεται λιγότερο από 3 ώρες για να φορτιστεί πλήρως. Με μια μπαταρία σχεδιασμένη να διαρκεί από 4 έως 12 ώρες, σας επιτρέπει δουλέψτε μια ολόκληρη μέρα χωρίς διακοπή. Στη συνέχεια επαναφορτίστε τον τη νύχτα και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ξανά την επόμενη μέρα.

Επαναφορτιζόμενος μέσω micro USB
Ο φακός μπορεί να φορτιστεί με καλώδιο micro USB (συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία).

LPL74X1 RTP global 006

Άνετος υμάντας
Ο Philips LED φακός HL22M διαθέτει αντιολισθητικό ελαστικό ιμάντα που εφαρμόζει άνετα γύρω από το κεφάλι σας. Είναι εύκολα ρυθμιζόμενος και διαθέτει επιπλέον έγχρωμα κλιπ για να διευκολύνει την αναγνώριση όταν χρησιμοποιούνται πολλοί φακοί κεφαλής.
 
LPL74X1 RTP global 004

IK07 & IP67 - ανθεκτικότητα και προστασία
Ο Philips HL22M είναι σχεδιασμένος με υλικό επίστρωσης από καουτσούκ για καλύτερο κράτημα και βελτιωμένη αντοχή. Σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο αντοχής σε κρούση IK07, είναι κατασκευασμένος για να αντέχει στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα εργασίας. Επίσης με τη διεθνή βαθμολογία αντοχής στο υγρασία και σκόνη IP67 είναι ανθεκτικός στο νερό και προστατεύεται από τη σκόνη.


Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.