Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Philips X-treme Ultinon LED T10 (~W5W) - Daylight effect - 6.000°K

Φωτεινότερα και πιο στιλάτα!

Τα X-treme Ultinon LED της Philips στα 6.000°Κ (12V) συνδυάζουν στυλ και απόδοση!

Φωτεινά εσωτερικά φώτα για να βλέπουν τα πάντα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας

Είτε πρόκειται για το τηλέφωνο, τα κλειδιά ή το παπούτσι του παιδιού σας, κάποια στιγμή όλοι έχουμε ψάξει κάποιο αντικείμενο που χάσαμε σε ένα κακοφωτισμένο αυτοκίνητο. Με τον εσωτερικό φωτισμό LED της Philips, απολαμβάνετε ζεστό, φωτεινό και ομοιόμορφα διαχεόμενο φως. Έτσι, την επόμενη φορά που θα ψάχνετε κάτι στο πορτμπαγκάζ, το ντουλαπάκι ή το δάπεδο του αυτοκινήτου σας, θα μπορείτε να δείτε ακριβώς τι κάνετε και να βρείτε τα πάντα με ευκολία.

X-tremeUltinon LED Τ10 6000K

Για φώτα οροφής ή ανάγνωσης, για το ντουλαπάκι ή το πορτ-μπαγκάζ, οι απαιτήσεις φωτισμού και το γούστο σας μπορεί να διαφέρουν. Για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να επιλέξετε από την ποικιλία λαμπτήρων LED X-treme Ultinon της Philips, για εξαιρετική ορατότητα και στυλ. Επιλέξτε φως ημέρας (6000K) Φωτεινό και στιλάτο, αυτό το φως θα αλλάξει την εμπειρία οδήγησής σας. Εάν ψάχνετε το τηλέφωνό σας, εάν οι συνεπιβάτες θέλουν να διαβάσουν ή εάν προσπαθείτε να βρείτε την καλύτερη διαδρομή για τον προορισμό σας, τώρα μπορείτε να το κάνετε με ένα φωτεινό εσωτερικό φως.

X-tremeUltinon LED Τ10 6000K

Ανθεκτικός φωτισμός LED μεγάλης διάρκειας

Θέλετε φωτεινά και στιλάτα φώτα αυτοκινήτου, αλλά δεν θέλετε να αντικαθιστάτε συνέχεια λαμπτήρες; Αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα των συμβατικών προβολέων!
Όσο πιο ισχυρό είναι το φως, τόσο περισσότερο μειώνεται η διάρκεια ζωής τους. Στην ίδια ένταση φωτός, τα Philips X-treme Vision LED διαρκούν πολύ περισσότερο. Επίσης, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, xάρη στην πιο πρόσφατη τεχνολογική καινοτομία, εμποδίζουν την πρόκληση ζημιάς λόγω της θερμότητας και των κραδασμών και διαρκούν έως και 12 χρόνια. Έτσι τα στιλάτα νέα φώτα σας θα διαρκέσουν σε όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου σας!

Κεραμική προστασία CeraLight κατά της θερμότητας και των κραδασμών

Η τεχνολογία CeraLight της Philips είναι ένα μοναδικό κεραμικό υλικό περιβλήματος κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που έχει σχεδιαστεί για να μονώνει τα εξαρτήματα των LED ώστε
να μην προκαλούνται ζημιές λόγω της θερμότητας και των κραδασμών. Αυτή η καινοτομία προστατεύει το φως από την πρόωρη βλάβη. Τα νέα Philips X-treme Vision LED T10 που είναι εξοπλισμένα με CeraLight είναι ανθεκτικά, παρέχοντας στους οδηγούς πιο ανθεκτικό φως.

Μπορούν να  χρησιμοποιηθούν σαν φώτα στάθμευσης και να συνδυαστούν με τις Philips Xenon X-treme Vision για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.


Philips LED X-treme Ultinon 6000K

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.