Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


X-treme Ultinon LED T10 (~W5W) - 4.000K - Warm White

Αναβαθμίστε τα φώτα σας, αναβαθμίστε το στυλ σας!

Τα Philips X-treme Ultinon LED, στα 4.000°Κ (12V), σε νέα ανανεωμένη συσκευασία, προσφέρουν ένα πλούσιο δυνατό λευκό φως, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη ορατότητα, χωρίς να ενοχλεί τους οδηγούς!
Επιλέξτε άνετο ζεστό λευκό φως (4000K), φωτεινό και στιλάτο και η εμπειρία οδήγησής σας θα αλλάξει!

Φωτεινά εσωτερικά φώτα για να βλέπουν τα πάντα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας

Είτε πρόκειται για το τηλέφωνο, τα κλειδιά ή το παπούτσι του παιδιού σας, κάποια στιγμή όλοι έχουμε ψάξει κάποιο αντικείμενο που χάσαμε σε ένα κακοφωτισμένο αυτοκίνητο. Με τον εσωτερικό φωτισμό LED της Philips, απολαμβάνετε ζεστό, φωτεινό και ομοιόμορφα διαχεόμενο φως. Έτσι, την επόμενη φορά που θα ψάχνετε κάτι στο πορτμπαγκάζ, το ντουλαπάκι ή το δάπεδο του αυτοκινήτου σας, θα μπορείτε να δείτε ακριβώς τι κάνετε και να βρείτε τα πάντα με ευκολία.

Philips LED T10 4000K Interior
Ο εσωτερικός φωτισμός δεν αφορά μόνο τη λειτουργία και την άνεση, αλλά και την εκπληκτική εμφάνιση. Αναβαθμίστε τον εσωτερικό φωτισμό σας με πιο φωτεινό ζεστό φως ή φως ημέρας. Έτσι, όταν ανοίγετε το πορτμπαγκάζ ή ανάβετε τα φώτα του ταμπλό, μπορείτε να το κάνετε με λίγο περισσότερο στυλ. Το αυτοκίνητό σας εκφράζει την προσωπικότητά σας. Αναδείξτε το στυλ σας με εσωτερικά φώτα LED της Philips.

Philips LED T10 - 4.000K Interior

Ανθεκτικός φωτισμός LED μεγάλης διάρκειας

Θέλετε φωτεινά και στιλάτα φώτα αυτοκινήτου, αλλά δεν θέλετε να αντικαθιστάτε συνέχεια λαμπτήρες; Αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα των συμβατικών προβολέων!
Όσο πιο ισχυρό είναι το φως, τόσο περισσότερο μειώνεται η διάρκεια ζωής τους. Στην ίδια ένταση φωτός, τα Philips X-treme Vision LED διαρκούν πολύ περισσότερο. Επίσης, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, xάρη στην πιο πρόσφατη τεχνολογική καινοτομία, εμποδίζουν την πρόκληση ζημιάς λόγω της θερμότητας και των κραδασμών και διαρκούν έως και 12 χρόνια. Έτσι τα στιλάτα νέα φώτα σας θα διαρκέσουν σε όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου σας!

Κεραμική προστασία CeraLight κατά της θερμότητας και των κραδασμών

Η τεχνολογία CeraLight της Philips είναι ένα μοναδικό κεραμικό υλικό περιβλήματος κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που έχει σχεδιαστεί για να μονώνει τα εξαρτήματα των LED ώστε
να μην προκαλούνται ζημιές λόγω της θερμότητας και των κραδασμών. Αυτή η καινοτομία προστατεύει το φως από την πρόωρη βλάβη. Τα νέα Philips X-treme Vision LED T10 που είναι εξοπλισμένα με CeraLight είναι ανθεκτικά, παρέχοντας στους οδηγούς πιο ανθεκτικό φως.

Μπορούν να  χρησιμοποιηθούν σαν φώτα στάθμευσης και να συνδυαστούν με τις Philips X-treme Vision +130%, αλλά και με τις Philips Xenon Vision για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Philips X-treme Ultinon LED T10 (~W5W)  -4.000K

 

   

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.