Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253Philips X-treme Ultinon LED T10 (~W5W) - Cool blue - 8.000K


Φωτεινότερα και πιο στιλάτα!

Το έντονο ψυχρό μπλε φως στα 8000K φωτίζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, χωρίς να κουράζει τα μάτια.

Αναβαθμίστε τα φώτα σας, αναβαθμίστε το στυλ σας

Ο εσωτερικός φωτισμός δεν αφορά μόνο τη λειτουργία και την άνεση, αλλά και την εκπληκτική εμφάνιση. Αναβαθμίστε τον φωτισμό σας με ψυχρό φως. Έτσι, όταν ανοίγετε το πορτ-μπαγκάζ ή ανάβετε τα φώτα του ταμπλό, μπορείτε να το κάνετε με λίγο περισσότερο στυλ. Το αυτοκίνητό σας εκφράζει την προσωπικότητά σας. Αναδείξτε το στυλ σας με εσωτερικά φώτα LED της Philips.


Philips X-treme Ultinon LED 8000K

Ανθεκτικός φωτισμός LED μεγάλης διάρκειας

Θέλετε φωτεινά και στιλάτα φώτα αυτοκινήτου, αλλά δεν θέλετε να αντικαθιστάτε συνέχεια λαμπτήρες; Αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα των συμβατικών προβολέων!
Όσο πιο ισχυρό είναι το φως, τόσο περισσότερο μειώνεται η διάρκεια ζωής τους. Στην ίδια ένταση φωτός, τα Philips X-treme Vision LED διαρκούν πολύ περισσότερο. Επίσης, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, xάρη στην πιο πρόσφατη τεχνολογική καινοτομία, εμποδίζουν την πρόκληση ζημιάς λόγω της θερμότητας και των κραδασμών και διαρκούν έως και 12 χρόνια. Έτσι τα στιλάτα νέα φώτα σας θα διαρκέσουν σε όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου σας!

T10 8000K
Κεραμική προστασία CeraLight κατά της θερμότητας και των κραδασμών

Η τεχνολογία CeraLight της Philips είναι ένα μοναδικό κεραμικό υλικό περιβλήματος κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που έχει σχεδιαστεί για να μονώνει τα εξαρτήματα των LED ώστε να μην προκαλούνται ζημιές λόγω της θερμότητας και των κραδασμών. Αυτή η καινοτομία προστατεύει το φως από την πρόωρη βλάβη. Τα νέα Philips X-treme Vision LED T10 που είναι εξοπλισμένα με CeraLight είναι ανθεκτικά, παρέχοντας στους οδηγούς πιο ανθεκτικό φως.
Μπορούν να  χρησιμοποιηθούν σαν φώτα στάθμευσης και να συνδυαστούν με τις Philips Xenon White Vision για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Philips LED t10 -8000K

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.