Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253Philips Vision LED T10 (~W5W) - Daylight effect - 6000K

Φωτεινός εσωτερικός φωτισμός!

Τα Vision LED της Philips στα 6000Κ (12V) συνδιαάζουν στυλ και απόδοση!

Φωτεινά εσωτερικά φώτα για να βλέπετε τα πάντα στο εσωτερικό του αυτοικινήτου σας!

Είτε πρόκειται για το τηλέφωνο, τα κλειδιά ή το παπούτσι του παιδιού σας, κάποια στιγμή όλοι έχουμε ψάξει κάποιο αντικείμενο που χάσαμε σε ένα κακοφωτισμένο αυτοκίνητο. Με τον εσωτερικό φωτισμό LED της Philips, απολαμβάνετε ζεστό, φωτεινό και ομοιόμορφα διαχεόμενο φως. Έτσι, την επόμενη φορά που θα ψάχνετε κάτι στο πορτμπαγκάζ, το ντουλαπάκι ή το δάπεδο του αυτοκινήτου σας, θα μπορείτε να δείτε ακριβώς τι κάνετε και να βρείτε τα πάντα με ευκολία.

12791I60X2 UPL global 001

Αναβαθμίστε τα φώτα σας, αναβαθμίστε το στυλ σας

Οι απαιτήσεις φωτισμού και το γούστο σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εφαρμογή. Για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία λαμπτήρων LED της Philips για περισσότερη φωτεινότητα. Επιλέξτε ένα άνετο λευκό φως 6000 Kelvin. Το αυτοκίνητό σας εκφράζει την προσωπικότητα σας. Αναδείξτε το στυλ σας με τα LED της Philips.

127996000KX2 UPL global 001

Ανθεκτικός φωτισμός LED μεγάλης διάρκειας

Θέλετε φωτεινά και στιλάτα φώτα αυτοκινήτου, αλλά δεν θέλετε να αντικαθιστάτε συνέχεια τους λαμπτήρες που παρουσιάζουν βλάβη! Αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα των συμβατικών λαμπτήρων: όσο πιο ισχυρό είναι το φως, τόσο μειώνεται η διάρκεια ζωής τους. Στην ίδια ένταση φωτός, οι λαμπτήρες LED διαρκούν περισσότερο! Τα φώτα LED Vision της Philips έχουν μεγαλύτερη αντοχή στη θερμότητα και τους κραδασμούς, ώστε να αποτελούν την ιδανική επιλογή για απόδοση μεγάλης διάρκειας, με διάρκεια ζωής έως και 8 χρόνια.

T10 6000K VISION 1
Εκπληκτική διάχυση φωτός για βελτιωμένη ορατότητα

Ο εξωτερικός φωτισμός LED της Philips έχει σχεδιαστεί για εξυπνότερη διάχυση του φωτός, για να εξασφαλίσετε ότι το εξωτερικό φως είναι ορατό στο σημείο όπου θέλετε (είτε κάνετε όπισθεν, σταματάτε ή κάνετε σινιάλο). Με ευρεία γωνία και εκπληκτική διάχυση φωτός, όχι μόνο μπορείτε να βλέπετε περισσότερα στο δρόμο, άλλα και οι οδηγοί μπορούν να σας βλέπουν καλύτερα.

12791I60X2 BPP global 001
Ο φωτισμός αυτοκινήτων της Philips με το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας

Ο τεχνολογικά προηγμένος φωτισμός της Philips είναι γνωστός στην αυτοκινητοβιομηχανία για περισσότερα από 100 χρόνια. Τα προϊόντα της Philips, με κατάλληλη ποιότητα για αυτοκίνητα, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου (συμπεριλαμβανομένων των κανόνων ISO που είναι σε ισχύ), δημιουργώντας σταθερά υψηλά πρότυπα παραγωγής. Οι κυριότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων επιλέγουν λαμπτήρες Philips. Έτσι είσατε σίγουροι, όταν αγοράζετε προϊόντα Philips, αγοράζετε ποιότητα. Απολαμβάνετε ισχυρό φωτεινό φως. Απολαμβάνετε κορυφαίο στυλ.
 

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.