Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Philips White Vision 

Intense white xenon effect!

Maximum whiteness - ultimate brightness

Ξεπερνώντας κάθε λάμπα αυτοκινήτου στην αγορά, οι λάμπες Philips White Vision είναι η σωστή επιλογή για οδηγούς που θέλουν να οδηγούν με στυλ, χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλειά τους!

Οι λάμπες White Vision από τη Philips, προσφέρουν 60% περισσότερο φως στο δρόμο για αυξημένη ορατότητα και μέγιστη ασφάλεια, αποδίδοντας έως 40% πιο έντονο λευκό, με θερμοκρασία χρώματος μέχρι 4000Κ (ανάλογα τον τύπο λάμπας) για απόλυτο στυλ, φωτίζουν το δρόμο μπροστά σας με έντονη δέσμη που εξαλείφει το σκοτάδι.

Με θερμοκρασία χρώματος μέχρι 4000K (ανάλογα τον τύπο λάμπας) και με ένα κομψό λευκό κάλυμμα και πατενταρισμένη τρίτης γενιάς τεχνολογία επίστρωσης, οι Philips White Vision είναι η απόλυτη αναβάθμιση για τα φανάρια του αυτοκινήτου σας!

Οι Philips White Vision έχουν πιστοποίηση ECE R87, δίνοντας έτσι μέγιστη ορατότητα, χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια εκτυφλώνοντας τα προπορευόμενα αυτοκίνητα.

 
whitevision more light
60% περισσότερο φως στο δρόμο για τη μεγιστοποίηση της ορατότητας

Μία μεγαλύτερη δέσμη φωτός, με 60% περισσότερο φως από άλλες κοινές λάμπες, σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε άλλα οχήματα του οδικού δικτύου με μεγαλύτερη σαφήνεια. Βελτιώνει την ασφάλεια, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο αντίδρασης σε πιθανούς κινδύνους στο δρόμο σας. 40% λευκότερο φως

Οι λάμπες Philips White Vision με 40% λευκότερο φως, από αντίστοιχες κοινές λάμπες, φωτίζουν το δρόμο μπροστά σας, με μια έντονη λευκή δέσμη που εξαλείφει αμέσως το σκοτάδι. Αυτό σημαίνει ότι τα φώτα πορείας του οχήματος θα προσφέρουν καλύτερη αντανάκλαση στις οδικές σημάνσεις και τις πινακίδες. Το λευκότερο φως κρατά τον οδηγό σε εγρήγορση κατά τη νύχτα, ώστε να μπορεί να απολαύσει μια πιο άνετη νυχτερινή οδήγηση.

 Whitevision vs standard vision new

Έχουν επικύρωση οδικής ασφάλειας ECE και είναι 100% νόμιμες.
ECE

Οι λάμπες Philips White Vision προσφέρουν περισσότερη φωτεινότητα στο δρόμο για καλύτερη ορατότητα και μέγιστη ασφάλεια, χωρίς να καταναλώνουν παραπάνω ρεύμα! Το ειδικό Philips UV-block quartz glass είναι υψηλής αντοχής και δίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στις λάμπες, από οποιεσδήποτε άλλες αντίστοιχες.            

Διατίθενται στα 12V στους τύπους H1, H3, H4, Η7,H8,H11, HB3, T10(W5W), T4W και H6W  :

H1 WHV H3 WHV


 H4 WHV


 H7 WHV


 
H1  H3  H4 H7
 H8 WHV

 H11 WHV  HB3 WHV  HB4 WHV
H8  H11  HB3  HB4
 W5W WHV    H6W WHV 1  
W5W    H6W  

 

 

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.