Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Philips X-treme Vision:  έως 130% περισσότερο φως

Μέγιστη απόδοση, για μέγιστη ορατότητα!

Οι λάμπες αυτοκινήτου Philips X-treme Vision προσφέρουν 130% παραπάνω φως σε σχέση με τις αντίστοιχες κοινές λάμπες. Ο σωστός φωτισμός είναι πάρα πολύ σημαντικός για την απόσταση μπορστά στο αυτοκίνητό σας. Έτσι οι Philips X-treme Vision απευθύνονται σε οδηγούς που θέλουν να αντικαταστήσουν τις απλές λάμπες αυτοκινήτου τους, για να έχουν μία άνετη και ασφαλέστερη οδήγηση.

Έως και +20% λευκότερο φως (3500Κ)

Η πατενταρισμένη τεχνολογία επίστρωσης από τη Philips παράγει ένα πιο ισχυρό φως. Το λευκό φως που παράγουν , με θερμοκρασία χρώματος στα 3500 Κelvin, είναι σημαντικά πιο λευκό από τις αντίστοιχες κοινές λάμπες. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τη φωτεινότερη απόδοση φωτισμού για μια πολύ άνετη εμπειρία νυχτερινή οδήγηση.


+130 MORE LIGHT

  • Τεχνολογία Philips UV-block quartz glass
  • Νήμα υψηλής απόδοσης, με μικρότερη διάμετρο (αποκλειστική κατασκευή της Philips)
  • Ενισχυμένο μείγμα αερίων για μέγιστη απόδοση φωτός
  • Εντυπωσιακή κορυφή χρωμίου, με ένα μπλε δακτύλιο, για ακριβέστερη ορατότητα


Brighter light

Ο φωτισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός στην απόσταση - η συνήθης δέσμη στο δρόμο των κοινών λαμπτήρων είναι μεταξύ 75-100 μέτρα μπροστά από το όχημά σας.
Με τις Philips X-tremeVision +130%, μπορείτε να δείτε μέχρι και 45 μέτρα επιπλέον, δίνοντάς σας δύο δευτερόλεπτα περισσότερο χρόνο αντίδρασης. Οι λάμπες Philips Χ-tremeVision ενισχύουν την προβολή σας στο δρόμο με έως και 130% περισσότερο φως στο δρόμο. Αυτό σας βοηθά να αναγνωρίζετε τα εμπόδια και τους τυχόν κινδύνους νωρίτερα από ό,τι με οποιοδήποτε άλλη λάμπα αλογόνου!


x-treme vs standard

Οι λάμπες X-treme Vision της Philips προσφέρουν περισσότερη φωτεινότητα στο δρόμο για καλύτερη ορατότητα και μέγιστη ασφάλεια, χωρίς να καταναλώνουν παραπάνω ρεύμα! Το ειδικό Philips UV-block quartz glass είναι υψηλής αντοχής και δίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στις λάμπες, από οποιεσδήποτε άλλες αντίστοιχες.

Έχουν επικύρωση οδικής ασφάλειας ECE

Διατίθενται στα 12V στους τύπους H1, H4 και Η7 :

H1 XV

H4 XV 
H7 XV

 

 

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.