Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253

BERU - Η πηγή των αξιόπιστων προθερμαντήρων

Η εταιρεία BERU είναι ένας από τους κορυφαίους σε παγκόσμιο επίπεδο κατασκευαστές στον τομέα της τεχνολογίας κρύας εκκίνησης πετρελαιοκινητήρων και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προθερμαντήρων πυράκτωσης και ηλεκτρονικά ελεγχόμενων συστημάτων κρύας εκκίνησης (ISS) για πετρελαιοκινητήρες.

Η BERU ανάπτυξε ήδη το 1929 τον πρώτο προθερμαντήρα πυράκτωσης – και διαμορφώνει την αγορά μέχρι και σήμερα με πολυάριθμες πατενταρισμένες καινοτομίες. Από τους αυτορρυθμιζόμενους προθερμαντήρες πυράκτωσης με ικανότητα συνέχισης της πυράκτωσης και το σύστημα κρύας εκκίνησης πετρελαιοκινητήρων ISS έως το πλέον πρόσφατο παράδειγμα του καινοτόμου προθερμαντήρα πυράκτωσης με αισθητήρα πίεσης PSG (Pressure Sensor Glow Plug).

Η εταιρεία BERU διακρίνεται επίσης στον τομέα της κρύας εκκίνησης πετρελαιοκινητήρων των φορτηγών αυτοκινήτων: Με τα βοηθήματα κρύας εκκίνησης για φορτηγά αυτοκίνητα επιτυγχάνεται γρήγορα η ιδανική θερμοκρασία λειτουργίας σε μικρά και σε μεγαλύτερα φορτηγά.

winter beru gp techno

O προθερμαντήρας είναι ένα από τα ουσιώδη εξαρτήματα ενός ντιζελοκίνητου οχήματος. Ένα εξαιρετικό τεχνολογικό στοιχείο που σε έναν κρύο κινητήρα εξασφαλίζει σε χρόνο ρεκόρ ολόκληρο τον κύκλο καύσης και την έναρξη του κινητήρα. Για αυτό, είναι φυσικό να θέλετε μόνο το καλύτερο εξάρτημα που υπάρχει στην αγορά! Οι προθερμαντήρες της BERU έχουν σχεδιαστεί για βέλτιστη και συνεπή εκκίνηση με κρύο κινητήρα, όχι μόνο όταν είναι καινούργιοι αλλά και μετά από πολλές χιλιάδες εκκινήσεις με κρύο κινητήρα. Και αυτό είναι πιο σημαντικό από ποτέ, καθώς τα τελευταία χρόνια οι ντιζελοκινητήρες γίνονται ολοένα και πιο σύνθετοι και αποδίδουν καλύτερα όταν κάθε εξάρτημά τους είναι κορυφαίων επιδόσεων. Για αυτό μπορείτε να βασιστείτε στη BERU, μιας και αυτό αποδεικνύεται κατά τη δοκιμή και σύγκριση των προθερμαντήρων μας με άλλους.

Χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής της BERU, οι προθερμαντήρες εμφανίζουν συνεχώς υψηλές επιδόσεις. Συνεπώς, προσφέρουν πολύ σύντομο χρόνο προθέρμανσης, ώστε ο κινητήρας να τίθεται σε λειτουργία το συντομότερο δυνατό και υπό βέλτιστες συνθήκες. Ταυτόχρονα, έχουν κατασκευαστεί για μεγάλης διάρκειας λειτουργική ζωή, η οποία διασφαλίζει επιδόσεις, προσφέρει στο χρήστη άνεση και παράγει καθαρότερες εκπομπές.


Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.