Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Denso
υαλοκαθαριστήρες

Η DENSO, ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές υαλοκαθαριστήρων ΟΕΜ και aftermarket, προσφέρει πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας!

Με μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, υλικά ανώτερης ποιότητας και ποιότητα κατασκευής OEM, τα μάκτρα καθαριστήρων DENSO παρέχουν στους οδηγούς ένα ασφαλές, άνετο οπτικό πεδίο ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Οι DENSO υαλοκαθαριστήρες είναι η επιλογή των κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων παγκοσμίως, όπως το νέο Land Rover Range Rover, το Jeep Cherokee, οι ιαπωνικές μάρκες, όπως οι Lexus, Toyota, Honda, Mazda και Suzuki, οι κορεατικές μάρκες όπως οι Hyundai και Kia, καθώς και στα Opel/Vauxhall Insignia, Citroën C-Crosser, Peugeot 4007, Toyota Auris και Toyota IQ.

Από τα συμβατικά και επίπεδα μάκτρα μέχρι τα πιο πρόσφατα υβριδικά σχέδια, οι υαλοκαθαριστήρες DENSO συνδυάζουν έξυπνο σχεδιασμό, υλικά υψηλής ποιότητας και ακριβή κατασκευή - εξασφαλίζοντας ότι καθαρίζουν καλύτερα και διαρκούν περισσότερο.

Προσφέροντας περισσότερες από 1500 εφαρμογές, υπάρχει υαλοκαθαριστήρας DENSO για το 95% του ευρωπαϊκών αυτοκινήτων

Για το λόγο αυτό, όταν χρειάζεστε να αντικαταστήσετε τους υαλοκαθαριστήρες, υπάρχει μόνο ένα όνομα για να επιλέξετε: DENSO!

wipers index header


Το πρόγραμμα της DENSO περιλαμβάνει τρεις βασικούς τύπους υαλοκαθαριστήρων και επιλογή από εύκολες επιλογές τοποθέτησης, όπως συστήματα μπαγιονέτ, γάντζου ή διπλής βίδας. Μια δημοφιλής επιλογή για τον καθημερινό οδηγό, είναι οι Standard Wiper Blades της DENSO όπου προσφέρουν ολοκληρωμένη, μακροχρόνια απόδοση με επιλογή διαφορετικών λεπίδων και τρόπου εγκατάστασης. Πραγματικά προηγμένη τεχνολογία με προδιαγραφές OEM - εφευρέθηκε από τη DENSO - που συνδυάζει εξαιρετική απόδοση καθαρισμού με κομψό, ολοκληρωμένο σχεδιασμό. Οι Flat Wiper Blades της DENSO είναι έξυπνα σχεδιασμένοι για στενή και ομαλή επαφή σε οποιοδήποτε παρμπρίζ και προσφέρουν μακροχρόνια απόδοση χωρίς ίχνη γραμμών σε όλες τις καιρικές συνθήκες.


Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.