Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Τα Philips LED Ultinon Pro3022 έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν άνετο φωτισμό και αξιόπιστη απόδοση σε εξαιρετική τιμή! Κατασκευασμένα για μεγάλη διάρκεια ζωής και εύκολη εγκατάσταση, αυτά τα LED τέλειες αναβαθμίσεις σας από τεχνολογία αλογόνου σε τεχνολογία LED.

Cool white light
Διαθέτοντας ισχυρά τσιπ LED με θερμοκρασία χρώματος 6000 Kelvin, τα Philips Ultinon Pro3022 έχει σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση οδήγησης. Εντοπίστε τα εμπόδια πιο γρήγορα και οδηγήστε με περισσότερη σιγουριά χωρίς να εκθαμβώσετε τους άλλους χρήστες του δρόμου.
 
ultinon pro3200  led
 
Long-life bulbs
Ένα σύστημα διπλής ψύξης (ενεργή ψύξη AirCool, σε συνδυασμό με ψύκτρα αλουμινίου που εκτρέπει τη θερμότητα μακριά από τα κρίσιμα στοιχεία του φωτός) επιτρέπει στα Philips Ultinon Pro3022 να αποδίδουν στο υψηλότερο επίπεδο φωτεινότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα έως και 2.000 ώρες διάρκεια ζωής (ανάλογα με τον τύπο λάμπας), που μπορεί να είναι έως και 4 φορές μεγαλύτερη από τους λαμπτήρες αλογόνου που αντικαθηστούν.

Up to 100% more brightness
Τα Philips Ultinon Pro3022 LED αυξάνουν την ορατότητά σας έως και 100%. Ενώ ορισμένοι άλλοι λαμπτήρες LED του εμπορίου μπορεί να σας απογοητευτούν, επειδή οι ισχυρισμοί τους για παραπάνω φωτεινότητά δεν ανταποκρίνονται, τα Philips Ultinon Pro3022 LED προσφέρουν σταθερή απόδοση και ποιοτικό φως. Η ομοιογενής δέσμη τους σας επιτρέπει να βλέπετε πιο καθαρά χωρίς να θαμπώνουν τους άλλους οδηγούς και η υψηλή φωτεινότητά τους εξασφαλίζει σταθερή απόδοση φωτός μπροστά από το αυτοκίνητο. Για σωστή μπροστινή δέσμη, είναι σημαντικό τα LED να είναι σωστά τοποθετημένα στα φανάρια. Για αυτό το λόγο μην παραλείπετε λοιπόν την ευθυγράμμιση σε φωτόμετρο.

Easy installation
Το βελτιστοποιημένο μέγεθος των LED και ο μοναδικός σχεδιασμός τους κάνουν τα LED να ταιριάζουν σε μια ευρύτερη γκάμα μοντέλων αυτοκινήτων και μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα και γρήγορα από ειδικούς μηχανικούς.

Compatibility list
Τα Philips Ultinon Pro3022 LED είναι συμβατά με οχήματα 12V και 24V. Ελέγξτε την συμβατότητα του οχήματός σας στην σελίδα της Philips, πληκτρολογώντας την μάρκα του αυτοκίνητου σας.
 
WARRANTY
3 years warranty
Επωφεληθείτε από την τυπική εγγύηση 2 ετών της Philips συν 1 επιπλέον έτος με ηλεκτρονική εγγραφή στο site : www.philips.com/auto-warranty

Pro3022 range

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.