Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253

BERU Kεραμικός προθερμαντήρας πυράκτωσης (CGP) – Ταχύτητα, θερμική αντοχή, μεγάλη διάρκεια ζωής


Οι υψηλές απαιτήσεις που τίθενται στους σύγχρονους πετρελαιοκινητήρες σε ό,τι αφορά την ομαλή λειτουργία, τις μειωμένες εκπομπές και την απόδοση, επηρεάζουν συνήθως αρνητικά τη συμπεριφορά κατά την εκκίνηση. Ένα πρόβλημα, το οποίο είναι ακόμα πιο έντονο στους πετρελαιοκινητήρες χαμηλής συμπίεσης. Παράλληλα οι κατασκευαστές κινητήρων απαιτούν εκτός από τους προθερμαντήρες πυράκτωσης με αποδοτική λειτουργία ψυχρής εκκίνησης και λύσεις, οι οποίες θα παρέχουν θερμική ενέργεια όταν ο κινητήρας θα είχε μεγαλύτερες εκπομπές λόγω μειωμένης θερμοκρασίας.

Οι πρωτοποριακοί κεραμικοί προθερμαντήρες πυράκτωσης της BERU πληρούν αυτές τις απαιτήσεις χάρη στη γρήγορη αύξηση θερμοκρασίας και την υψηλή μέγιστη θερμοκρασία. Ταυτόχρονα χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής.
 
CGP
Πέρα από τους σύντομους χρόνους προθέρμανσης, το σχέδιο της εξωτερικά τοποθετημένης ράβδου θέρμανσης, φυσικά κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, παρέχει επίσης βελτιστοποιημένη ρύθμιση. Επιπλέον, η θερμοχωρητικότητα του προθερμαντήρα, συγκεντρωμένη στο άκρο του κεραμικού στοιχείου, χρειάζεται λιγότερη ενέργεια για να παράγει τη θερμοκρασία που απαιτείται για την εκκίνηση του κινητήρα - και έτσι χρησιμοποιεί λιγότερα καύσιμα σε σύγκριση με τους συμβατικούς προθερμαντήρες. Εκτός από την αύξηση της λειτουργικής αξιοπιστίας, η αντίσταση εντός του συστήματος ρύθμισης διασφαλίζει ότι ο κεραμικός προθερμαντήρας της BERU έχει τη βέλτιστη δυνατή ισορροπία ενέργειας σε κάθε σημείο λειτουργίας του κινητήρα. Αυτό συμβάλλει στη μείωση τόσο της κατανάλωσης, όσο και των εκπομπών.

ceramic glow plug cgp packaging
Μια αποκλειστική διαδικασία

Οι κεραμικοί προθερμαντήρες της BERU κατασκευάζονται σε εγκαταστάσεις παραγωγής σειρών με κατοχύρωση διπλώματος ευρεσιτεχνίας. Το κεραμικό θερμαντικό στοιχείο παράγεται σε μια διαδικασία καλουπώματος εξώθησης και έγχυσης. Ακολουθούν διαδικασίες ανακούφισης, συσσωμάτωσης και σκλήρυνσης, για την παραγωγή των περιορισμένων ανοχών που απαιτούνται, προτού συναρμολογηθούν στα μεταλλικά σώματα. Αυτό απαιτεί διάφορες διαδικασίες λείανσης, και λόγω της εξαιρετικής σκληρότητας και αντοχής των υλικών, η λείανση πρέπει να γίνεται με αδαμάντινα εργαλεία. Η επαφή της κεραμικής θερμαντικής ράβδου παράγεται με ειδικές, υψηλής θερμοκρασίας διαδικασίες σε ολόκληρη την επιφάνεια. Αυτό επιτυγχάνει υψηλή αντίσταση έναντι ταλαντώσεων και αλλαγών της θερμοκρασίας. Με ένα συνδυασμό υλικών υψηλής αντοχής, καινοτόμων κατασκευαστικών πρακτικών και υπερσύγχρονων διαδικασιών παραγωγής, οι κεραμικοί προθερμαντήρες της BERU προσφέρουν εξαιρετικά πλεονεκτήματα.

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.