Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253

Incredible performance from a road-legal bulb


See a step change in visibility and driving excitement
Οι Philips RacingVision GT200 Moto με τις υψηλότερες επιδόσεις, προσφέρει την εξαιρετικά φωτεινή ορατότητα ενός λαμπτήρα ραλλυ σε μορφή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε δημόσιους δρόμους. Απολαύστε την αιχμηρή ευκρίνεια του έως και 200% φωτεινότερου φωτός. Ο βελτιστοποιημένος σχεδιασμός του λαμπτήρα παρέχει υψηλότερη φωτεινότητα για καλύτερη ορατότητα του δρόμου μπροστά, δίνοντάς σας μια ασφαλέστερη και πιο συναρπαστική οδήγηση.
 
A striking beam that projects light further
Με τη δέσμη εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων, οι Philips RacingVision GT200 Moto σας επιτρέπουν να δείτε περισσότερο τον δρόμο μπροστά. Εντοπίστε πιθανούς κινδύνους νωρίτερα, αντιδράστε πιο γρήγορα και τοποθετήστε τη μηχανή σας με μεγαλύτερη ακρίβεια στο δρόμο. Όλα αυτά συνθέτουν μια ασφαλέστερη, πιο ικανοποιητική εμπειρία οδήγησης.
 
RacingVision GT200 Moto 1

Approved for use on public roads
Οι λαμπτήρες Philips RacingVision GT200 Moto είναι πιστοποιημένοι ECE για το δρόμο. Οι οδηγοί με γνώμονα τις επιδόσεις απολαμβάνουν έναν φωτεινό, ζωντανό και νόμιμο λαμπτήρα που συμμορφώνεται με τους σχετικούς κανονισμούς.
 
Unique bulb coating techniques maximise light throughput
Οι μοναδικές πατενταρισμένες τεχνικές επικάλυψης ντεγκραντέ και εκτύπωσης επιτρέπουν σε αυτούς τους λαμπτήρες να προβάλλουν περισσότερο φως στο δρόμο, βελτιώνοντας την ορατότητά σας σε συνθήκες νυχτερινής οδήγησης. Εκτός από τη μεγιστοποιημένη απόδοση, απολαύστε ένα κομψό, διακριτικό φως που είναι στην τάση.
 
Advanced quartz glass technology for precise light output
Οι προηγμένες τεχνικές παραγωγής για το Philips Diamond Silk quartz glass εξασφαλίζουν μια ευκρινή γραμμή αποκοπής και ένα πιο φωτεινό σημείο γλυκού, δίνοντάς σας περισσότερη φωτεινότητα εκεί που μετράει. Επίσης, το quartz glass σημαίνει μεγαλύτερη αντοχή στα θερμικά σοκ για την προστασία της διάρκειας ζωής του λαμπτήρα και η ενισχυμένη απορρόφηση UV προστατεύει τα οπτικά στοιχεία των προβολέων σας.

 10g QOE 

 
Philips is the choice of major car manufacturers
Ο τεχνολογικά προηγμένος φωτισμός Philips είναι γνωστός στην αυτοκινητοβιομηχανία εδώ και πάνω από 100 χρόνια. Τα προϊόντα της Philips Original Equipment Quality σχεδιάζονται και αναπτύσσονται ακολουθώντας αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου (συμπεριλαμβανομένων των ισχυόντων προτύπων ISO), οδηγώντας σε σταθερά υψηλά πρότυπα παραγωγής. Οι Philips RacingVision GT200 Moto είναι συμβατές με μοντέλα μοτοσικλετών μεγάλων εταιρειών.

Οι Philips RacingVision GT200Moto διατίθεντε στους τύπους: H4 (60/55W) και H7 (55W).
 

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.