Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253

Αφήστε τις λάμπες του αυτοκινήτου σας, να σας οδηγήσουν στο επόμενο επίπεδο!

Οι λάμπες Philips Racing Vision GT200 έχουν απίστευτη απόδοση στο δρόμο, με επιπλέον δέσμη που θα μπορούσε να έχει ποτέ ένας νόμιμος λαμπτήρας αλογόνου! 

Racing Vision GT

Έως και 200% εντονότερο φως*

Η υψηλή απόδοση των λαμπτήρων έγκειται στο γεγονός ότι παρέχουν εξαιρετικής απόδοσης φως σαν εκείνο που παρέχεται σε έναν λαμπτήρα ράλι, με την διαφορά όμως ότι οι συγκεκριμένοι λαμπτήρες είναι νόμιμοι για χρήση σε δημόσιους δρόμους, καθώς έχουν έγκριση ECE. Το 200% περισσότερο φως συνεπώς δίνει εκείνη την ευκρίνεια στο δρόμο που θα σου προσφέρει μία ασφαλέστερη αλλά και πιο ξεκούραστη οδήγηση.

philips racingvision gt200 comparaison 
Δέσμη φωτός που φθάνει μέχρι και τα 80 μέτρα επιπλέον

Με ακτίνα υψηλότερης απόδοσης έως και 80 μέτρα επίπλεόν σε σύγκριση με απλές λάμπες αλογόνου, οι Philips Racing Vision GT200 σας επιτρέπουν να δείτε περισσότερο μπροστά σας. Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να δειτε τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να προκύψουν μπροστά σας κατά τη νυχτερινή οδήγηση και να αντιδράσετε πιο γρήγορα. Έτσι, η οδήγηση θα γίνει ασφαλέστερη για εσάς και τους συνεπιβάτες σας.

Racing Vision GT200
Περισσότερο φως στο δρόμο, εκεί που το χρειάζεστε

Νέες τεχνικές επικάλυψης, κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, επιτρέπουν σε αυτούς στις Racing Vision GT200 να προβάλλουν περισσότερο φως στο δρόμο, βελτιώνοντας την ορατότητά σας σε νυχτερινές συνθήκες οδήγησης. Έτσι χάρη στο Diamond Precision quartz glass, εκτός από τη μέγιστη απόδοση, απολαύστε ένα κομψό, ξεχωριστό φως που ταιριάζει στην τάση. Επιπλέον, χάρη στο γυαλί χαλαζία επιτυγχάνεται μεγαλύτερη αντοχή στη θερμότητα κι έτσι προστατεύεται και η διάρκεια ζωής του λαμπτήρα.

Racing Vision GT
Προϊόντα με πιστοποίηση ECE
Η Philips παράγει τα καλύτερα προϊόντα για την αγορά σε OEM & aftermarket. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας προϊόντα και δοκιμασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, τα προϊόντα Philips έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την ασφάλεια και την άνεση της οδηγικής εμπειρίας. Η γκάμα των προϊόντων Philips είναι πλήρως ελεγμένη, ελεγχόμενη και πιστοποιημένη (ISO 9001, ISO 14001 και QSO 9000) σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις πιστοποίησης ECE. Με απλά λόγια, αυτή είναι η ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.


Racing Vision GT200

Οι λαμπτήρες Philips Racing Vision GT200 είναι διαθέσιμοι στα 12V μόνο στους τύπους H4 (60/55W) και Η7 (55W):

Philips Racing Vision GT200 H4H4
Philips Racing Vision GT200 H7 H7Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.