Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Breakthrough LED for driving enthusiasts

Up to 250% brighter light
Τα Philips Ultinon Pro9000 LED παρέχουν την εξαιρετική ορατότητα που χρειάζεστε κατά την οδήγηση. Προσφέρουν έως και 250% φωτεινότερο, σταθερό φως στο δρόμο από το τους κοινούς λαμπτήρες αλογόνου. Το βέλτιστο φάσμα τους κάνει τα οδικά σήματα περισσότερα ορατά. Δείτε καλύτερα, αντιδράστε γρηγορότερα!
 

Philips Ultinon Pro9000 compare strandard
Exclusive Lumileds Top Contact
Tα Philips Ultinon Pro9000 LED είναι κατασκευασμένα με κορυφαίας ποιότητας Lumileds Top Contact LED chip. Αυτά τα μοναδικά LED OEM παρέχουν βελτιστοποιημένη συνοχή φωτός, παράγουν λιγότερη θερμότητα και διαθέτουν το ιδανικό χρώμα φωτός για πιο ευκρινή ορατότητα.

Ultinon Pro9000 LED white light
Up to 5,800 K cool white light
Απολαύστε την ισορροπία πρακτικότητας και απόδοσης. Τα Philips Ultinon Pro9000 LED διαθέτουν θερμοκρασία χρώματος έως και 5800 Kelvin,όπου σας εξασφαλίζουν μέγιστη ορατότητα και ασφάλεια. Αυτό μειώνει την κούραση και τον κίνδυνο καταπόνησης των ματιών για να κάνει την οδήγηση στο σκοτάδι μια ασφαλέστερη, πιο ευχάριστη εμπειρία.

Light exactly where you need
Χάρη στην τέλεια τοποθέτηση των LED chip στα Philips Ultinon Pro9000, οι οδηγοί έχουν φως ακριβώς εκεί που το χρειάζονται στο δρόμο χωρίς να εκθαμβώνουν τα επερχόμενα οχήματα. Παράγουν το καλύτερο μοτίβο δέσμης και χωρίς αντανάκλαση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Οδηγήστε έτσι με περισσότερη ασφάλεια.

Philips Ultinon Pro9000 LED chip
 
Small footprint
Τα Philips Ultinon Pro9000 σας προσφέρει ισχυρή τεχνολογία σε μικρό αλλά αποτελεσματικό σχεδιασμό. Κατασκευασμένα με γνώμονα την απόδοση και την ευκολία χρήσης, με τα Philips Ultinon Pro9000 η εγκατάσταση από ειδικούς μηχανικούς γίνεται χωρίς προβλήματα.
 
12V & 24V for wider usability
Τα Philips Ultinon Pro9000 είναι συμβατά με ηλεκτρικά συστήματα 12V και 24V, καθιστώντας τα κατάλληλα για τους περισσότερους τύπους οχημάτων.
 
Lifetime of up to 5,000 hours
Θέλετε φωτεινούς, κομψούς προβολείς, αλλά δεν θέλετε να τους αντικαθηστάτε συνέχεια; Αυτή είναι μια σημαντική αδυναμία των συμβατικών λαμπτήρων, αφού όσο πιο ισχυρό είναι το φως, τόσο μικρότερη είναι η διάρκεια ζωής του λαμπτήρα. Όμως τα προβολείς Philips Ultinon Pro9000 LED διαρκούν πολύ περισσότερο και είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν. Λόγω λειτουργιών όπως τα συστήματα διαχείρισης θερμότητας AirBoost και AirCool, διαρκούν έως και 5.000 ώρες λειτουργίας.

Durability for today's driver
Πιστοποιημένα με IP65 κατά της εισόδου σκόνης και με προστασία από το νερό από πιτσιλίσματα, τα Philips Ultinon Pro9000 της είναι συμβατά με το EMI, σύμφωνα με τα πρότυπα της αυτοκινητοβιομηχανίας για τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές. Σχεδιασμένα με ακρίβεια για να αντέχουν στις κακουχίες της σύγχρονης αυτοκινητιστικής ζωής, προσφέρουν την ανθεκτικότητα που απαιτούν οι σημερινοί οδηγοί. Η καθημερινή τους απόδοση παρέχει αυτοπεποίθηση πίσω από το τιμόνι και φωτεινότερο, σταθερό φως σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

5 years warranty
Επωφεληθείτε από την τυπική εγγύηση 2 ετών της Philips συν 3 επιπλέον έτη με ηλεκτρονική εγγραφή στο site : www.philips.com/auto-warranty

Philips Pro9000 range


Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.