Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Feel safe, ride safe


Έως και 130% περισσότερο φως!
Για μέγιστη απόδοση και ασφάλεια, οι λάμπες της Philips X-treme Vision Moto έχουν σχεδιαστεί με πρότυπα τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι χάρη στη βελτιωμένη γεωμετρία των νημάτων και τη χρήση μοναδικών συνθέσεων αερίων, προσφέρουν έως και 130% περισσότερη φωτεινότητα για τους αναβάτες που πρέπει να δουν μακρύτερα!

Καλή διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα
Οι Philips X-treme Vision Moto είναι γεμάτοι με μια μοναδική σύνθεση αερίου που μειώνει την υποβάθμιση του νήματος της λάμπας, γεγονός που βελτιώνει την ανθεκτικότητά του και επομένως βελτιστοποιεί τη διάρκεια ζωής της λάμπας (μέχρι και 400h, ανάλογα τον τύπο). Σχεδιασμένες με πρότυπα τελευταίας τεχνολογίας αντιστέκονται σε κραδασμούς μέχρι 10G!

10g


Ενισχυμένο φως στο δρόμο
Με βάση την τεχνολογία αιχμής στο σχεδιασμό νήματος και τη βελτιστοποιημένη γεωμετρία, οι Philips X-treme Vision Moto έχουν σχεδιαστεί για υψηλές επιδόσεις. Το φωτεινό λευκό φως προβάλλεται στο δρόμο μπροστά σας. Αυτό βοηθάει τον αναβάτη να βλέπει πιο μακριά, δίνοντάς του τη δυνατότητα να αντιδράσει έγκαιρα σε τυχόν εμπόδια και κινδύνους, όπως να κάποιος οδηγήσει ξαφνικά στη λωρίδα σας.

X treme Vision Moto

Προϊόντα με πιστοποίηση ECE
Η Philips παράγει τα καλύτερα προϊόντα για την αγορά σε OEM & aftermarket. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας προϊόντα και δοκιμασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, τα προϊόντα Philips έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την ασφάλεια και την άνεση της οδηγικής εμπειρίας. Η γκάμα των προϊόντων Philips είναι πλήρως ελεγμένη, ελεγχόμενη και πιστοποιημένη (ISO 9001, ISO 14001 και QSO 9000) σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις πιστοποίησης ECE. Με απλά λόγια, αυτή είναι η ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

QOE UV


Υψηλής πoιότητας γυαλί UV-Quartz
Οι λάμπες Philips X-treme Vision Moto, χάρη στο UV-Quartz glass, έχουν ισχυρότερο, σκληρό γυαλί και μεγάλη αντοχή σε ακραίεες θερμοκρασίες και δονήσεις, το οποίο εξαλείφει τον κίνδυνο της πρόωρης αστοχίας και είναι σε θέση να αντέξουν σοβαρό θερμικό σοκ. Το UV-Quartz glass επιτρέπει περισσότερη πίεση στο εσωτερικό της λάμπας, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να παράγει ένα πιο ισχυρό φως για να βελτιώσει την ορατότητα.

Οι Philips X-treme Vision Moto διατίθενται στους τύπους: H4 (60/55W), H7 (55W)

H4XVBW
Η4


H7 XVBW


Η7

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.