Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253

Φορητός προβολέας αλουμινίου

Το ισχυρό λευκό φως
Είτε θέλετε να φωτίσετε ένα χώρο εργασίας, είτε να αντικαταστήσετε προσωρινά ένα επιτοίχιο φωτιστικό, ο Philips LED φακός EcoPro50 είναι ιδανικός για φωτισμό μεγάλων σκοτεινών περιοχών. Παρέχοντας 1000 Lumen (10W), το σταθερά έντονο φως του, στα 6500 Kelvin, εκπέμπει μια εξαιρετικά ευρεία δέσμη 110⁰. Εάν χρειάζεστε λιγότερο φως και περισσότερη διάρκεια μπαταρίας, μπορείτε να μεταβείτε σε λειτουργία Eco στα 500 Lumen (5W).
philips ecopro50
 
Αντοχή σε κραδασμούς - ανθεκτικός στο νερό
Καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Philips EcoPro50 για διάφορες δραστηριότητες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, έχει κατασκευαστεί για να επιβιώνει σε δύσκολες συνθήκες. Δοκιμασμένος σε δοκιμές πτώσης 1.5 μέτρου, ο φακός έχει αποδειχθεί ότι επιβιώνει σε περιστασιακές πτώσεις κατά τη χρήση (IK08). Ανθεκτικός στο νερό, ο φακός θα συνεχίσει να λειτουργεί όταν πιτσιλιστεί, όπως κατά τη διάρκεια μιας ελαφριάς βροχής (IP54).

RC520C1
 
Περιστρεφόμενη λαβή
Μερικές φορές χρειάζεστε φωτισμό hands-free, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην εργασία σας. Η περιστρεφόμενη λαβή 180° στο πίσω μέρος του EcoPro50 σάς δίνει την ελευθερία να τοποθετήσετε τον προβολέα εκεί που δουλεύετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λαβή ως γάντζο για να κρεμάσετε τον φακό ή τοποθετήστε την λαβή ως στήριγμα για να στέκεται ο φακός μόνος του. Αυτή η ευελιξία σας επιτρέπει να κατευθύνετε το φως ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε.

RC520C1 front RC520C1 back


Μαγνητικό εξάρτημα στήριξης
Ο φακός Philips EcoPro50 συνοδεύεται επίσης με ένα μαγνητικό εξάρτημα στήριξης. Απλώς συνδέστε το στη λαβή για να μπορέσετε να τοποθετήσετε τον προβολέα σας σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια. Ιδανικό για χρήση σε γκαράζ ή καπό.
 
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί
Μόλις φορτιστεί πλήρως, η μπαταρία του Philips EcoPro50 στην λειτουργία Boost με απόδοση 1000 Lumen, διαρκεί για έως και 3 ώρες. Εάν χρειάζεστε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, απλώς μεταβείτε στη λειτουργία Εco, με απόδοση 500 Lumen και απολαύστε έως 6 ώρες συνεχούς φωτισμού!

Φορτίστε και άλλες συσκευές
Το Philips EcoPro50 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως power bank για τη φόρτιση άλλων συσκευών, όπως το τηλέφωνό σας. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας στη θύρα USB στο πίσω μέρος του φακού και θα αρχίζει η φόρτιση. 
RC520C1 power bank
Ένδειξη διάρκειας μπαταρίας
Για να μην ανησυχείτε για το πόσο θα διαρκέσει η μπαταρία του φακού σας, ο Philips EcoPro50 διαθέτει στο πίσω μέρος του ένδειξη για την διάρκειας ζωής της μπαταρίας, η οποία σας δείχνει ακριβώς πότε θα χρειαστεί να επαναφορτίσετε την μπαταρία του φακού.

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.