Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


 
Το Denso Nickel TT χρησιμοποιεί ένα μοναδικό πατενταρισμένο κράμα που περιέχει νικέλιο, σιλικόνη, ύττριο και τιτάνιο (Ni-Si-Y-Ti). Η ένωση έχει παρόμοιες ιδιότητες με το νικέλιο, αλλά είναι 80% πιο ανθεκτικό στην οξείδωση και 40% πιο ανθεκτικό στη φθορά που προκαλείται από τον σπινθήρα.


Χρησιμοποιώντας αυτό το ειδικό κράμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν λεπτότερα ηλεκτρόδια διαμέτρου 1,5mm που θα έχουν την ίδια διάρκεια ζωής με τα συμβατικά ηλεκτρόδια νικελίου διαμέτρου 2,5mm.  Επιπλέον, το νέο κράμα επιτρέπει στα μικρά ηλεκτρόδια γείωσης να τρυπηθούν από το υλικό αντί να χρησιμοποιηθούν πολύ δαπανηρές διαδικασίες παραγωγής. Το νέο κράμα νικελίου δεν είναι τόσο ακριβό όσο τα πολύτιμα μέταλλα όπως η πλατίνα ή το ιρίδιο, παρέχοντας έτσι μεγάλη αξία στον τελικό χρήστη.
ignition tt cutmodel

Το κράμα Ni-Si-Y-Ti και το προεξέχων ηλeκτρόδιο γείωσης, που χρησιμοποιούνται στα μπουζί Denso Nickel TT, είναι πατενταρισμένα από την Denso.

ignition tt electrode


Με δύο ηλεκτρόδια διαμέτρου 1,5mm, τα Denso Nickel TT είανι σε θέση να προσφέρουν παρόμοια απόδοση με ένα μπουζί πλατίνας, στην τιμή ενός τυπικού μπουζί νικελίου.


Λόγω των μικρών ηλεκτροδίων του και της υψηλότερης απόδοσης σε σχέση με τα τυπικά μπουζί νικελίου, το Denso Nickel TT μπορεί να αντικαταστήσει πολλά άλλα μπουζί με το ίδιο σχήμα, βελτιώνοντας συχνά την απόδοση του κινητήρα. Με την εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών, οι διαφορετικές προδιαγραφές πολλών διαφορετικών μπουζί μπορούν να επικαλυφθούν με πολύ μικρότερη σειρά κωδικών.


TT family bewerkt

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.