Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253

High visibility for maximum safety!

Τα φώτα ημέρας της Philips, LED DayLight9, στα 6.000°Κ, διασφαλίζουν ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας τα αυτοκίνητα μπορούν να διακριθούν καλύτερα και γρηγορότερα από άλλους οδηγούς ή πεζούς, αυξάνοντας έτσι την ασφάλεια στο δρόμο.

Τα Philips LED DayLight9, είναι τα 3ης γενιάς DRL από τη Philips και είναι σχεδιασμένα με 9 High Power Philips LUXENON® LEDs για να προσφέρουν τη μέγιστη απόδοση φωτός.  Το περίβλημα από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας εμποδίζει τη διάβρωση και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, αλλά και από το νερό, αλάτι, άμμο και σκόνη. Το αποτέλεσμα; Η μεγάλη διάρκεια ζωής και καμία εργασία συντήρησης!

aluminium New optical design resistant


Με 80% ευρύτερη δέσμη, σε σύγκρηση με το μέσο όρο των αντίστοιχων προϊόντων στην αγορά, παρέχουν ένταση φωτός 400 Cd.  Λόγω της ανανεωμένης οπτικής του φακού, προσφέρεται καλύτερος φωτισμός. Η γωνία υπό την οποία προβάλλεται το φως στο δρόμο έχει αυξηθεί χάρη στη νέα σχεδίαση! Έτσι η περιοχή που μπορούν να τοποθετηθούν τα Philips LED DRL9 έχει αυξηθεί σε +/- 40 μοίρες οριζόντια, +/- 2 μοίρες κάθετα και +/- 32 μοίρες διαγώνια.

up to 40 WIDE VIEW

Χάρη στους έξυπνους ηλεκτρικούς μηχανισμούς που βρίσκονται στο κιβώτιο ελέγχου, τα Philips LED DayLight 9 είναι συμβατά με αυτοκίνητα που έχουν Start & Stop System καθώς και με ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα. Έχουν ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος, (2 x 7.9 W), και πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, περίπου 5000h!

Hybrid electric and start stop compatible

Έχει απλή εγκατάσταση με έξυπνο σύστημα κλιπ. Τοποθετήστε τη βάση σε οποιαδήποτε κοιλότητα και απλά κουμπώστε τα κλιπ στη θέση τους. Αυτά θα κλειδώσουν σφιχτά και θα προστατεύονται από την κλοπή.

Smart clip on system simple clickΠεριεχόμενα συσκευασίας:

2 φώτα LED

καλώδια και αξεσουάρ συναρμολόγησης

οδηγίες τοποθέτησης 
 components

ece

Τα LED DayLight9 της Philips έχουν επικύρωση οδικής ασφάλειας ECE R87 και η εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση τους (διαστάσεις L: 125mm x W: 23.1 mm x H: 31 mm) ταιριάζει στα περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων.


Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.