Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253

Τα Philips Ultinon Pro6000 LED προσφέρουν ανώτερη ορατότητα και στυλ για το αυτοκίνητό σας. Η τεχνολογία LED υψηλής ποιότητας της Philips προσφέρει βελτιωμένη απόδοση και εύκολη αντικατάσταση για μεγαλύτερη ασφάλεια και κομψή εμφάνιση. Επιλέξτε από αυτή τη σειρά LED για τα φώτα θέσης, το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας ή των σημάτων σηματοδότησης και θα μεταμορφώσετε την οδηγική σας εμπειρία.

Enhanced lifetime of up to 5,000 hours
Θέλετε φωτεινά και κομψά φώτα, αλλά δεν θέλετε να αντικαθιστάτε συνέχεια τις λάμπες. Αυτή είναι μια σημαντική αδυναμία των συμβατικών λαμπτήρων, αφού όσο πιο ισχυρό είναι το φως, τόσο μικρότερη είναι η διάρκεια ζωής του λαμπτήρα. Τα LED Philips Ultinon Pro6000 είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν. Λόγω χαρακτηριστικών όπως η LED υψηλή τεχνολογίας και τα προηγμένα συστήματα διαχείρισης θερμότητας, διαρκούν έως και 5.000 ώρες λειτουργίας.

Electrical compatibility with most cars
Τα LED αλλά και οι απλή λαμπτήρες πυρακτώσεως διαφέρουν μεταξύ τους ως προς την ισχύ, τη σύνθεση και την κατανάλωση ισχύος, έτσι η αντικατάσταση των απλών λαμπτήρων σας με LED μπορεί να αποδειχθεί προβληματική. Τα Philips Ultinon Pro6000 LED είναι ηλεκτρικά συμβατά με τα περισσότερα αυτοκίνητα. Πρόσθετοι προσαρμογείς (canbus adaptors) διατίθενται ως εξτρά για την αντιμετώπιση προβλημάτων, εάν χρειάζεται.

Upgrade your lights, upgrade your style
Ενώ ο κύριος στόχος του εξωτερικού φωτισμού είναι να σας βοηθήσει να βλέπετε και να σας βλέπουν, δεν υπάρχει λόγος να μην φαίνεστε ταυτόχρονα καλά. Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε το στυλ σας χωρίς να αλλάξετε αυτοκίνητο, η αντικατάσταση του εξωτερικού φωτισμού σας με LED Philips Ultinon Pro6000 είναι ένας έξυπνος τρόπος αναβάθμισης.

Philips led PRO6000
HeatShield ensures durable performance
Με την τεχνολογία HeatShield, τα Philips Ultinon Pro6000 είναι ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες ακόμα και όταν τοποθετούνται δίπλα σε λαμπτήρες προβολέων όπως οι λάμπες Τ10. Κατασκευασμένα με ειδικό σύνθετο υλικό, μπορούν να αντέξουν οποιαδήποτε θερμική πρόκληση και εξακολουθούν να προσφέρουν υψηλή απόδοση.


Signal your intent with brighter exterior lighting
Η σηματοδότηση της προβλεπόμενης κίνησης του οχήματός σας είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλειά σας. Για να αποφύγετε τις συγκρούσεις, οι άλλοι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν τι κάνετε. Και όταν ο άσχημος καιρός μειώνει την ορατότητα, η ανάγκη για φωτεινή και ζωντανή σηματοδότηση γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Τα LED Philips Ultinon Pro6000 σας παρέχουν ένα έντονο εφέ φωτός

 Philips led PRO6000 COMPARE 2
 Philips led PRO6000 COMPARE 3

Easy to install and compatible with most car models
Απολαύστε την εμπειρία plug-and-play για γρήγορη και εύκολη αντικατάσταση, καθώς τα Philips Ultinon Pro6000 δεν έχουν πολικότητα (εξαιρούνται οι τύποι W5W)

Ergonomic design with three-LED array
Είτε πρόκειται για φώτα στάθμευσης, ντουλαπάκι ή εσωτερικό φωτισμό, το Philips Ultinon Pro6000 LED σάς προσφέρει ομοιόμορφη κατανομή φωτός. Η ευρεία γωνία του εξασφαλίζει ότι το φως προβάλλεται όπου το χρειάζεστε.

Philips led pro6000 range

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.