Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Feel safe, ride safe!

Σχεδιασμένο για οδήγηση στην πόλη!
Οι λάμπες Philips City Vision Moto έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη βελτίωση της ασφάλειας του αναβάτη σε ένα περιβάλλον πόλης. Το πορτοκαλί αποτέλεσμα προσελκύει την προσοχή των άλλων οδηγών. Προσφέροντας κατά 40% περισσότερο φως στο δρόμο οι Philips City Vision Moto συμμεντέχουν ενεργά στην αύξηση της ασφάλειας του αναβάτη. Χάρη στην καλύτερη οαρατότητα στο δρόμο επιτρέπουν μια ασφαλέστερη εμπειρία οδήγησης στην κυκλοφορία, αναγνωρίζοντας έγκαιρα τυχόν εμπόδια και παίζουν ενεργό ρόλο στη μείωση των ατυχημάτων.


motovisionbeam

Διακριτικό εφέ αποτέλεσμα στα φανάρια!
Οι λάμπες Philips City Vision Moto έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αναβάτες πόλεων. Χάρη στο ξεχωριστό τους πορτοκαλί αποτέλεσμα, οι λάμπες της μοτοσικλέτας προσελκύουν την προσοχή των οδηγών και εγγυώνται την προηγούμενη αναγνώριση του αναβάτηSTANDARD VS CTVΑντοχή σε κραδασμούς μέχρι 10G!
Οι λάμπες Philips City Vision Moto έχουν σχεδιαστεί με πρότυπα τελευταίας τεχνολογίας για να αντιστέκονται σε κραδασμούς μέχρι 10G και να διαρκούν περισσότερο! Αυτές οι λάμπες μοτοσυκλέτας αποτελούνται από εξαιρετικά ανθεκτικό νήμα διπλού πηνίου για να αντέχουν σε ευρύ φάσμα κραδασμών, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών κραδασμών.10g

Προϊόντα με πιστοποίηση ECE 
Η Philips παράγει τα καλύτερα προϊόντα για την αγορά σε OEM & aftermarket. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας προϊόντα και δοκιμασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, τα προϊόντα Philips έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την ασφάλεια και την άνεση της οδηγικής εμπειρίας. Η γκάμα των προϊόντων Philips είναι πλήρως ελεγμένη, ελεγχόμενη και πιστοποιημένη (ISO 9001, ISO 14001 και QSO 9000) σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις πιστοποίησης ECE. Με απλά λόγια, αυτή είναι η ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Υψηλής πoιότητας γυαλί UV-Quartz 
Οι λάμπες Philips City Vision Moto, χάρη στο UV-Quartz glass, έχουν ισχυρότερο, σκληρό γυαλί και μεγάλη αντοχή σε ακραίεες θερμοκρασίες κ
αι δονήσεις, το οποίο εξαλείφει τον κίνδυνο της πρόωρης αστοχίας και είναι σε θέση να αντέξουν σοβαρό θερμικό σοκ. Το UV-Quartz glass επιτρέπει περισσότερη πίεση στο εσωτερικό της λάμπας, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να παράγει ένα πιο ισχυρό φως για να βελτιώσει την ορατότητα.  

CityVisionMoto1 techno

Οι Philips City Vision Moto διατίθενται στους τύπους: HS1 (35/35W), H4 (60/55W), H7 (55W)
HS1 CTV H4 CTV H7 CTV
HS1 H4 H7

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.