Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Για μια κομψή οδήγηση, αναβαθμίστε σε LED signaling Philips Ultinon Pro3100 για όλες τις λειτουργίες αυτοκινήτου σας (εσωτερικό και εξωτερικό φωτισμό).

Bright and vibrant signals
Η σηματοδότηση της προβλεπόμενης κίνησης του οχήματός σας είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλειά σας. Για να αποφύγετε τις συγκρούσεις, οι άλλοι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν τι κάνετε, είτε έχετε όπισθεν, είτε κάνετε ελιγμούς, στρίβετε ή σταματάτε. Και όταν ο καιρός μειώνει την ορατότητα, η φωτεινή και έντονη σηματοδότηση είναι ακόμη πιο σημαντική. Αναβαθμίστε τα φώτα του αυτοκινήτου σας . Επιλέξτε τις έντονα λευκά LED Philips Ultinon Pro3100 για ανώτερη ορατότητα και στυλ στο αυτοκίνητό σας, στα φώτα θέσης, στην πινακίδα κυκλοφορίας σας ή στον εσωτερικό φωτισμό. Αναβαθμίστε επίσης τον εξωτερικό σας φωτισμό σε πιο έντονο κόκκινο ή κίτρινο με τα Philips Ultinon Pro3100 για φλας και για στοπ, προσφέροντας σας την απόδοση που χρειάζεστε, επιτρέποντας σε άλλους οδηγούς επιπλέον χρόνο για να αντιδράσουν

PRO 3100 led signalinh

Good light distribution
Η σειρά LED Philips Ultinon Pro3100 έχει σχεδιαστεί για πιο έξυπνη κατανομή φωτός ώστε να προβάλλεται εξωτερικό φως σηματοδότησης όπου το χρειάζεστε (είτε πρόκειται για όπισθεν, στοπ ή φλας). Με ευρυγώνιο, ομοιόμορφο φως, όχι μόνο μπορείτε να δείτε περισσότερο από το δρόμο, αλλά και άλλοι οδηγοί μπορούν επίσης να σας δουν άμεσα.

led retrofit reverse std led retrofit reverse led
Standard Philips Ultinon Pro3100 LED

Long-Lasting LED lighting
Θέλετε φωτεινά και κομψά φώτα, αλλά δεν θέλετε να αντικαθιστάτε συνέχεια τις λάμπες. Αυτή είναι μια σημαντική αδυναμία των συμβατικών λαμπτήρων, αφού όσο πιο ισχυρό είναι το φως, τόσο μικρότερη είναι η διάρκεια ζωής του λαμπτήρα. Τα LED Philips Ultinon Pro3100 διαρκούν πολύ περισσότερο έως και 3000 ώρες λειτουργίας. Έτσι θα αποφύγετε τις πολλαπλές αντικαταστάσεις στο μέλλον και θα εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο.

Ready, steady, installed!
Απολαύστε την εμπειρία plug-and-play: στα Philips Ultinon Pro3100 η αντικατάσταση είναι εύκολη και γρήγορη.

Polarity-free design
Τα Philips Ultinon Pro3100 διαθέτει σχεδιασμό χωρίς πολικότητα, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την πολικότητα κατά την εγκατάσταση. Θα σας εξοικονομήσει χρόνο και θα διευκολύνει την εγκατάσταση (εξαιρούνται οι τύποι W5W και Fest)

Instant-on technology
Σε σύγκριση με τους λαμπτήρες πυρακτώσεως, τα LED Philips Ultinon Pro3100 ενεργοποιούνται άμεσα για να διασφαλίσουν ότι οι άλλοι οδηγοί μπορούν να αντιδράσουν ταχύτερα, διατηρώντας σας ασφαλέστερο.


PRO 3100 RANGE


Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.