Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253

Ideal for replacement!

Νιώστε ασφαλείς, οδηγήστε με ασφάλεια!

Με την πάροδο του χρόνου το φως της λάμπας Xenon αλλάζει, έτσι η αντικατάσταση μίας μόνο νέας λάμπας Xenon δεν θα ταιριάξει με την παλαιότερη. Η μόνη λύση θα ήταν να αντικατασταθούν και οι 2 λάμπες ταυτόχρονα.


Για αυτό το λόγο υπάρχουν οι λάμπες Philips Xenon Vision, με θερμοκρασία χρώματος έως τα 4100Κ και με τεχνολογία να αναπαράγουν το χρώμα από τις υπάρχουσες λάμπες, για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ειδικά σχεδιασμένες για οδηγούς που θέλουν να αγοράσουν και να αντικαταστήσουν μόνο μία λάμπα, προσφέροντας εξοικονόμηση κόστους.

Stadard
Xenon Vision Comparison STD2
Philips Xenon Vision
Xenon Vision Comparison VI6


Οι Philips Xenon Vision, xάρη στο UV-Quartz glass, έχουν ισχυρότερο, σκληρό γυαλί και μεγάλη αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες και δονήσεις, το οποίο εξαλείφει τον κίνδυνο της πρόωρης αστοχίας και είναι σε θέση να αντέξουν σοβαρό θερμικό σοκ.

Το UV-Quartz glass επιτρέπει περισσότερη πίεση στο εσωτερικό της λάμπας, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να παράγει ένα πιο ισχυρό φως για να βελτιώσει την ορατότητα. Αυτό, σε συνδυασμό με μια ειδική τεχνολογία επίστρωσης anti-UV, για την προστασία των προβολέων από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία, σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι Philips Xenon Vision έχουν κατασκευαστεί για να διαρκέσουν!

Οι Philips Xenon Vision έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Ελέγχονται διεξοδικά και πιστοποιούνται με τις υψηλότερες προδιαγραφές ECE. Εδώ και 100 χρόνια είναι η επιλογή των μεγάλων κατασκευαστών αυτοκινήτων!


Οι Philips Xenon Vision διατίθενται στους τύπους:  D1R, D1S, D2R, D2S, D3R, D3S, D4R, D4S, D5S και D8S:

Philips Xenon Vision D1R  Philips Xenon Vision D1S  Philips Xenon Vision D2R   Philips Xenon Vision D2S Philips Xenon Vision D3R 
 Philips Xenon Vision D3S  Philips Xenon Vision D4R  Philips Xenon Vision D4S  Philips Xenon Vision D5S  Philips Xenon Vision D8SΕπικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.