Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253

Λεπτός και αναδιπλούμενος φακός

Εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός με περιστροφή
O Philips LED φακός EcoPro61 έχει σχεδιαστεί με περιστρεφόμενη κεφαλή 270°, ώστε να μπορείτε εύκολα να κατευθύνετε τη δέσμη φωτός και να φωτίζετε εξαιρετικά στενούς χώρους. Η εξαιρετικά λεπτή σχεδίασή του (κεφαλή πλάτους 1,6 m) εξαλείφει τα τυφλά σημεία βαθιά μέσα στον κινητήρα ή τα μηχάνημά σας.
 
3 επίπεδα απόδοσης φωτός
Οι διαφορετικές εργασίες απαιτούν διαφορετικές ποσότητες φωτός. Με τις τρεις λειτουργίες τροφοδοσίας, ο Philips EcoPro61 Slim σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το φως στις ανάγκες σας. Η λειτουργία Boost σας προσφέρει έντονο φως στα 500 Lumen, με γωνία δέσμης 90°, βοηθώντας σας να εντοπίσετε ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Εάν αλλάξει το φως του περιβάλλοντος ή εάν θέλετε απλώς να διατηρήσετε παραπάνω την μπαταρία, μεταβείτε στη λειτουργία Eco από 50 μέχρι 250. Επιπλέον, η θερμοκρασία χρώματος στα 6500 Kelvin είναι απαλή για τα μάτια σας, αποτρέποντας έτσι την κούραση.
 
Pointer για επιτόπιο έλεγχο
O Philips EcoPro61 Slim σας διαθέτει επιπλέον φακό pointer στην κεφαλή που αποδίδει 140 Lumen και δέσμη 30°. Θα μπορείτε να δείτε έτσι μικρές λεπτομέρειες ακόμα και σε σκοτεινές γωνίες. Ο φακός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο θέσεις: με τον φακό διπλωμένο αλλά και με ανοιχτή τη μονάδα φωτισμού.
 
Μπαταρία μεγάλης διάρκειας
Μόλις φορτιστεί πλήρως, ο Philips EcoPro61 Slim αποδίδει 2,5 ώρες συνεχούς φωτεινού φωτός στην λειτουργία Boost με 500 lumen. Με την λειτουργία Eco με 50 lumen η μπαταρία διαρκεί έως και 20 ώρες. Έτσι, με περιστασιακή χρήση, ο φακός μπορεί να διαρκέσει μέρες πριν χρειαστεί επαναφόρτιση.
 
Γάντζος 360° και ισχυρός μαγνήτης
Ο αναδιπλούμενος γάντζος 360°, από ανοξείδωτο χάλυβα, σάς επιτρέπει να κρεμάτε αυτό τον φακό οπουδήποτε θέλετε. Επίσης, προσαρμόζεται εύκολα σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια, χάρη στον ισχυρό μαγνήτη, αφήνοντας και τα δύο σας χέρια ελεύθερα να δουλέψουν.

Αντοχή σε κραδασμούς - ανθεκτικός στο νερό
Έχει μεγάλη αντοχή σε κρούσεις από πτώση, ΙΚ07 και ανθεκτικότητα σε νερό IP20

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.