Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Αισθανθείτε ασφαλείς και οδηγήστε με ασφάλεια!

Δείτε κάθε εμπόδιο στο δρόμο!

Οι λάμπες Philips Xenon X-treme Vision Gen2 έχουν κατασκευαστεί με την τεχνολογία της Philips Xenon για απόλυτη απόδοση. Παράγουν ισχυρή και μεγαλύτερη ακτίνα μέχρι και 150% περισσότερο φως!

Αυτό σας βοηθάει για να εντοπίσετε τα εμπόδια νωρίτερα, επιτρέποντάς σας την έγκαιρα αντίδραση. Έτσι θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση για τυχόν κινδύνους στο πλάι του δρόμου, όπως είναι οι πεζοί ή επικείμενοι κόμβοι. Φωτίζουν έντονα κάθε εμπόδιο, καμπύλη και τυχόν επικινδυνότητα του δρόμου, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς οδηγούς, στις πιο απαιτητικές συνθήκες οδήγησης. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε μια ασφαλέστερη, πιο άνετη οδήγηση!

XENON XTREME VISION GEN2 1

Η βελτίωση της ποιότητας του φωτός μπορεί να σας βοηθήσει στην πρόληψη των ατυχημάτων. Οι Philips Xenon X-treme Vision Gen2 βελτιώνουν την ορατότητα, ώστε να είστε σε θέση να αναγνωρίζετε τα εμπόδια και τα σήματα οδικής κυκλοφορίας νωρίτερα, βελτιώνοντας τους χρόνους αντίδρασής σας. Με θερμοκρασία χρώματος στα 4800K το φως που παράγεται είναι απαλό για τα μάτια σας, κάνοντας τη νυχτερινή οδηγική εμπειρία ασφαλέστερη και πιο άνετη.

Κατευθύνοντας το φως στο σωστό σημείο μπροστά από το αυτοκίνητό σας!
Δεν είναι απλά αρκετό να έχετε ισχυρούς προβολείς! Η οπτική ακρίβεια παίζει επίσης σημαντικό ρόλο! Οι λάμπες Philips Xenon X-treme Vision Gen2 έχουν την πιο ακριβή τεχνολογία τόξου σε ευθεία στα 150-350m. Αυτό σημαίνει ότι φωτίζουν το δρόμο εκεί που χρειάζεστε, χωρίς να θαμπώνουν και να ενοχλούν τους οδηγούς στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

XENON XTREME VISION GEN2 4

Τα προϊόντα της Philips είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας, έχουν δοκιμαστεί σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια και την άνεση της οδηγικής εμπειρίας των οδηγών. Ολόκληρη η γκάμα των προϊόντων ελέγχεται διεξοδικά και πιστοποιείται (ISO 9001, ISO 14001 και QSO 9000) με τις υψηλότερες προδιαγραφές ECE. Με απλά λόγια, αυτό είναι η ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Χάρη στο UV-Quartz glass έχουν ισχυρότερο, σκληρό γυαλί και μεγάλη αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες και δονήσεις, το οποίο εξαλείφει τον κίνδυνο της πρόωρης αστοχίας και είναι σε θέση να αντέξουν σοβαρό θερμικό σοκ.

Το UV-Quartz glass επιτρέπει περισσότερη πίεση στο εσωτερικό της λάμπας, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να παράγει ένα πιο ισχυρό φως για να βελτιώσει την ορατότητα. Αυτό, σε συνδυασμό με μια ειδική τεχνολογία επίστρωσης anti-UV, για την προστασία των προβολέων από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία, σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι Philips Xenon X-treme Vision Gen2 έχουν κατασκευαστεί για να διαρκέσουν!

Οι Philips Xenon X-treme Vision GEN2 διατίθενται στους τύπους:  D1S, D2R, D2S και D3S:

Philips Xenon X-treme Vision GEN2 D1S  Philips X-treme Vision GEN2 D2R  Philips X-treme Vision GEN2 D2S  Philips X-treme Vision GEN2 D3S 


Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.