Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Champion Μπουζί

Το σύστημα ανάφλεξης των βενζινοκινητήρων είναι εξωτερικό: κατά τη διάρκεια του κύκλου συμπίεσης προκαλείται καύση του συμπιεσμένου μείγματος καυσίμου-αέρα μέσω ηλεκτρικού σπινθήρα που παράγεται από το μπουζί.


Τα μπουζί της Champion σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με υλικά υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να καλύπτουν με συνέπεια αυτές τις ακραίες απαιτήσεις. Ακόμα και κατά το στάδιο ανάπτυξης ενός κινητήρα, οι μηχανικοί της Champion συνεργάζονται στενά με την αυτοκινητοβιομηχανία, εξασφαλίζοντας ότι τα μπουζί είναι προσαρμοσμένα με ακρίβεια στις συγκεκριμένες συνθήκες που επικρατούν στο εσωτερικό του θαλάμου καύσης.

spark plugs

Η Champion προσφέρει μια ευρεία σειρά από μπουζί, εξασφαλίζοντας ότι πάντα υπάρχει το κατάλληλο μπουζί για όλους τους διαφορετικούς τύπους κινητήρων και εφαρμογών. Για το κεντρικό ηλεκτρόδιο και τα ηλεκτρόδια γείωσης χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά. Αυτή είναι η τεχνολογία των μπουζί!

Τα μπουζί της Champion αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία με τους κατασκευαστές πρώτης τοποθέτησης, σε συμμόρφωση με τις αυστηρότερες απαιτήσεις. Στις ίδιες εγκαταστάσεις πρώτης τοποθέτησης, παράγουμε και βελτιστοποιούμε όλα τα μπουζί μας για την αγορά του aftermarket. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν να πληρούν ή ακόμα και να υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των ίδιων προτύπων.

oe

Τα πλεονέκτηματα που σας δίνουν τα μπουζί Champion:

  • Στα περισσότερα μπουζί της Champion χρησιμοποιούνται αντιστάσεις FISS. Η κατασκευή με τη μέθοδο Fired in Suppressor Seal    (FISS, με τηγμένο στεγανοποιητικό καταστολέα) - με ισχυρότερο μονωτήρα - βελτιώνει την απαγωγή θερμότητας.
  • Βέλτιστη απόδοση του κινητήρα: δεν υπάρχει απώλεια ανάφλεξης
  • Συμβατότητα με ενσωματωμένα διαγνωστικά
  • Τα μπουζί της Champion διαθέτουν ενσωματωμένη αντίσταση για την εξουδετέρωση των ραδιοπαρεμβολών (RFI)
  • Η Champion χρησιμοποιεί μεγάλη ποικιλία από δοκιμασμένες τεχνολογίες και κορυφαία υλικά ηλεκτροδίων, όπως πλατίνα και ιρίδιο, εξασφαλίζοντας αυξημένη διάρκεια ζωής και βελτιωμένη απόδοση από κάθε μπουζίΕπικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.