Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Προηγμένη απόδοση φωτισμού που διαρκεί

Premium φως LED
Ο φακός Philips Xperion 6000 UV Pillar είναι ιδανικός για πολλαπλές χρήσεις. Σας βοηθά να βλέπετε καθαρά σε σκοτεινό περιβάλλον, αποκαλύπτοντας εύκολα τον αποχρωματισμό και τα κατεστραμμένα εξαρτήματα. Με θερμοκρασία χρώματος 6000 Kelvin διαθέτει πολλαπλές εξόδους φωτός: λειτουργία Boost στα 500 lumens, λειτουργία Eco στα 250 lumens και Pointer στα 180 lumens. Επίσης διαθέτει περιστρεφόμενη κεφαλή κατά 90⁰.

x60uvpix1 eco boost pointer  x60uvpix1 raotatble

UV leak-detector
Ο φακός Philips Xperion 6000 UV Pillar διαθέτει πρόσθετο φως UV για να σας βοηθά να εντοπίζετε εύκολα διαρροές. Κατευθύνετε το φως υπεριώδους ακτινοβολίας σε οποιαδήποτε περιοχή για να εντοπίσετε πού απαιτούνται επισκευές διαρροών.

x60uvpix1 UV

Αποκαλύπτει αντικείμενα με τα αληθινά τους χρώματα (CRI95)
Όσο υψηλότερος είναι ο δείκτης απόδοσης χρωμάτων (CRI3), τόσο πιο εύκολο είναι να πραγματοποιήσετε έναν γρήγορο και ακριβή έλεγχο του αμαξώματος του αυτοκινήτου. Μπορείτε να επιθεωρήσετε τη ζώνη βαφής, γυαλίσματος, καθαρισμού ή προετοιμασίας σαν να εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους μια φωτεινή ηλιόλουστη μέρα. Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή CRI κάνουν ορισμένα χρώματα να φαίνονται αφύσικα. Οι πηγές φωτός με CRI 90 ή παραπάνω θα σας επιτρέψουν να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα διαφορές χρώματος, όπως γρατσουνιές χρώματος.

x60uvpix1 UV CRI95

Μπαταρία που διαρκεί

Μια μόνο φόρτιση παρέχει αρκετή ενέργεια για μια ολόκληρη μέρα εργασίας: έως και 10 ώρες σε λειτουργία Eco, 4,5 ώρες σε λειτουργία Boost και 12 ώρες με τη λειτουργία Pointer. Τροφοδοτούμενο από μια ισχυρή μπαταρία Li-ion (4400mAh), ο Philips Xperion 6000 UV Pillar μπορεί να φορτιστεί πλήρως μέσα σε 4,5 ώρες μέσω USB-C, διασφαλίζοντας τη μέγιστη χρήση του λαμπερού φωτός LED του. Επίσης διαθέτει ψηφιακή ένδειξη για την διάρκεια της μπαταρίας.

x60uvpix1 battery

Hands-free working

H εργονομικά διαμορφωμένη λαβή με αντιολισθητική επίστρωση σας επιτρέπει να κρατάτε με ασφάλεια αυτό τον φακό. Εάν χρειάζεστε και τα δύο χέρια ελεύθερα για εργασία, τοποθετήστε το φως με ασφάλεια χάρη χρησιμοποιώντας τον αναδιπλούμενο και περιστρεφόμενο κατά 360° γάντζο ή τον ισχυρό μαγνήτη.

X60UVPIX1 hands free

Find my device
Ξεχάσατε που ακουμπήσατε τον φακό σας? Μπορείτε να το βρείτε εύκολα με τη λειτουργία "Βρείτε τη συσκευή μου". Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο (που περιέχεται στην συσκευασία) για να ενεργοποιήσετε έναν ηχητικό βομβητή και το φως που αναβοσβήνει για να εντοπίσετε τη συσκευή σας.

Ανθεκτικό σε κρούσεις, νερό και διαλύτες (IP65/IK07)
Σχεδιασμένος για να χειρίζεται σκληρά περιβάλλοντα εργασίας με αντοχή σε κραδασμούς IK07, αδιάβροχος σύμφωνα με τα πρότυπα IP65 και επιφάνεια που αντέχει σε χημικά και διαλύτες εργαστηρίου.


x60uvpix1 UV battery

 Design Award 2022 small RedDot winner 2022 small 

3 years warranty*
Επωφεληθείτε από την τυπική εγγύηση 2 ετών της Philips συν 1 επιπλέον έτος με ηλεκτρονική εγγραφή στο site : www.philips.com/auto-warranty

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.