Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253H Denso, ως πρωτοπόρος στην παραγωγή μπουζί ιριδίου, έχει πατεντάρει το πιο λεπτό διαθέσιμο κεντρικό ηλετρόδιο των 0,4 mm και τη μέθωδο στερέωσής του με συγκόλληση με λειζερ 360° .

Denso Iridium PowerΤο μπουζί ιριδίου δεν είναι μόνο πιο αξιόπιστο, αλλά διαθέτει και μεγαλύτερη ακρίβεια. Θα αναφλέξει το μείγμα αέρα/καυσίμου ακριβώς στηνκατάλληλη στιγμή όπως προβλέπεται από το σύστημα διαχείρησης του κινητήρα.

Το Iridium Power λειτουργεί καλύτερα από σχεδόν κάθε άλλο μπουζί στην αγορά. Είναι σε θέση να χειρίζεται υψηλές στροφές κινητήρα, καθιστόντας το Iridium Power το τέλειο μπουζί για μποτοσυκλέτες και αυτοκίνητα βελτιωμένα/ρυθμισμένα για υψηλές επιδόσεις.

leizer

Τα μπουζί Iridium Power δαιτίθενται σε μία ευρεία γκάμα εύρους θερμότητας, καθιστώντας τη γκάμα των μπουζί κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Εξαιρετικά λεπτό ηλετρόδιο ιριδίου διαμέτρου 0,4 mm
Χρησιμοποιώντας το πατενταρισμένο κεντρικό ηλεκτρόδιο κράματος ιριδίου 0,4 mm, μειώθηκε η απαιτούμενη τάση και βελτιώθηκε η απόδοση ανάφλεξης.

Ηλετρόδιο γείωσης τύπου U-Groove και με κωνική υποδοχή
Τα ηλεκτρόδια γείωσης Iridium Power μπορούν να παραχθούν χρησιμοποιώντας μία αυλάκωση U στην εσωτερική πλευρά του ηλετροδίου γείωσης. Η αυλάκωση U παρέχει μεγάλο όγκο χώρου για το σχηματισμό της φλόγας και οι πρόσθετες ακμές μειώνουν περαιτέρω την απαιτούμενη τάση. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει εξαιρετική απόδοση ανάφλεξης χωρίς να αυξάνεται το διάκενο σπινθηρισμού. 

iridium vs standar
Η άκρη του ηλεκτροδίου γείωσης έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να σχηματίζει μία κωνικότητα, η οποία μειώνει την περιοχή που έρχεται σε επαφή με τη φλόγα. Το ηλεκτρόδιο γείωσης με το κωνικό άκρο έχει επίσης μειωμένη μάζα, η οποία μειώνει το θερμικό φορτίο στο ηλετρόδιο. Συνεπώς το μπουζί μπορεί να αντιμετωπίσει συνθήκες οδήγησης με πιο βαρύ φορτίο.

Δεν είναι όλα μπουζί Iridium Power τύπου U-Groove ή/και με λοξοτομή.


Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.