Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Denso Πολλαπλασιαστές

Η DENSO έχει επεκτείνει σημαντικά τη γκάμα των πολλαπλασιαστών ποιότητας ΟΕ ως μέρος της εξαιρετικής ανάπτυξης του προγράμματός της για τα Συστήματα Διαχείρισης κινητήρα (EMS).
Οι πολλαπλασιαστές της DENSO έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες, είναι ανθεκτικοί στο λάδι και διαθέτουν μια υδατοστεγή τσιμούχα για να επιτυγχάνεται συνεπής, υψηλή απόδοση ενέργειας.
Η γκάμα περιλαμβάνει τέσσερις τύπους πηνίου: Coil on Plug (COP) (πολλαπλασιαστής τοποθετημένος επάνω στο μπουζί) διπλού σπινθήρα σε ένα σύστημα χωρίς διανομέα, πολλαπλασιαστή Block, πολλαπλασιαστή μορφής ράβδου, ο οποίος, όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην αυτοκινητοβιομηχανία ήταν ο πρώτος συμπαγής πολλαπλασιαστής μορφής ράβδου.
Όλοι οι τύποι πολλαπλασιαστών είναι μικροί και ελαφροί, με ένα καινοτόμο συμπαγές ενσωματωμένο κύκλωμα στην κορυφή του πηνίου. Η εγκατάστασή τους είναι εύκολη, το κυλινδρικό πηνίο ανάφλεξης μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας στην υποδοχή του μπουζί, εξοικονομώντας «νεκρό» χώρο.

ignition coil techno  ignition coil2 techno 


Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα DENSO, οι πολλαπλασιαστές της είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι. Η προηγμένη σχεδίαση τους εξασφαλίζει αξιόπιστη υψηλή θερμοκρασία, καταστέλλει το θόρυβο και εξαλείφει τις αποτυχίες ανάφλεξης. Η μαγνητική αποτελεσματικότητα του πηνίου δημιουργεί επίσης υψηλή τάση πιο γρήγορα, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια.

denso ignition
Ignition coil cut sample w spark plug                Ο πολλπλασιστής είναι ένα είδος μετασχηματιστή, που αποτελείται από:

  • Ένα πρωτεύον πηνίο που αλλάζει την ηλεκτρική ενέργεια σε μαγνητική ενέργεια.
  • Ένα πυρήνα (σιδήρου) που δρα ως ένα μαγνητικό κύκλωμα να συσσωρεύεται μαγνητική ενέργεια.
  • Ένα δευτερεύον πηνίο που μετατρέπει μαγνητική ροή ως ηλεκτρική ενέργεια σε υψηλή τάση.
Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.