Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Ride with style - Bright white light

Λευκό εφέ τύπου Xenon
Οι Philips CrystalVision Ultra Moto προσφέρουν φωτεινό λευκό φως, με εφέ τύπου Xenon μέχρι 4000Κ (ανάλογα τον τύπο λάμπας). Χάρη στην υψηλή τεχνολογία και στην αποτελεσματικότητα, διαφοροποιείτε τη μηχανή σας με καλύτερη ορατότητα και άνεση!

Crystal Vision Ultra MOTO
Καλή διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα
Οι λάμπες Philips Crystal Vision Ultra Moto έχουν μια μοναδική σύνθεση αερίου που μειώνει την υποβάθμιση του νήματος της λάμπας, γεγονός που βελτιώνει την ανθεκτικότητα και επομένως βελτιστοποιεί τη διάρκεια ζωής της λάμπας (μέχρι και 400h, ανάλογα τον τύπο). Σχεδιασμένες με πρότυπα τελευταίας τεχνολογίας αντιστέκονται σε κραδασμούς μέχρι 10G!

10g
Προϊόντα με πιστοποίηση ECE
Η Philips παράγει τα καλύτερα προϊόντα για την αγορά σε OEM & aftermarket. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας προϊόντα και δοκιμασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, τα προϊόντα Philips έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την ασφάλεια και την άνεση της οδηγικής εμπειρίας. Η γκάμα των προϊόντων Philips είναι πλήρως ελεγμένη, ελεγχόμενη και πιστοποιημένη (ISO 9001, ISO 14001 και QSO 9000) σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις πιστοποίησης ECE. Με απλά λόγια, αυτή είναι η ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.    

UVQOE


Υψηλής πoιότητας γυαλί UV-Quartz
Οι λάμπες Philips CrystalVision Ultra Moto, χάρη στο UV-Quartz glass, έχουν ισχυρότερο, σκληρό γυαλί και μεγάλη αντοχή σε ακραίεες θερμοκρασίες και δονήσεις, το οποίο εξαλείφει τον κίνδυνο της πρόωρης αστοχίας και είναι σε θέση να αντέξουν σοβαρό θερμικό σοκ. Το UV-Quartz glass επιτρέπει περισσότερη πίεση στο εσωτερικό της λάμπας, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να παράγει ένα πιο ισχυρό φως για να βελτιώσει την ορατότητα.

Οι Philips Crystal Vision Ultra Moto διατίθενται στους τύπους: HS1 (35/35W), H4 (60/55W), H7 (55W)
Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.