Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253

Ultimate white LED effect

Καθαρή λευκή δέσμη φωτός μέσα στο σκοτάδι!

Οι λάμπες Philips Xenon WhiteVision Gen2 δημιουργούν μία έντονη λευκή εμφάνιση στο αυτοκίνητό σας, παράγοντας πιο φωτεινό και ομοιόμορφα λευκό φως στο δρόμο! Είναι η απόλυτη αναβάθμιση για τους προβολείς Xenon με θερμοκαρασία χρώματος παρόμοια με αυτή των LED.


Με θερμοκρασία χρώματος έως 5000 Kelvin, οι νέες λάμπες Philips Xenon White Vision GEN2 φωτίζουν το δρόμο μπροστά με μια καθαρή λευκή δέσμη που διασχίζει το σκοτάδι, εξασφαλίζοντας έτσι ασφαλέστερη και πιο συναρπαστική οδήγηση.

85415WHV2C1 MI1 global 001

Eίναι ζωτικής σημασίας να είναι σε θέση ο οδηγός να εντοπίζει γρήγορα οδικές σημάνσεις και πινακίδες κατά την οδήγηση στο σκοτάδι! Με τις λάμπες Xenon White Vision GEN2 οι προβολείς του αυτοκινήτου σας παρέχουν ισχυρότερη αντίθεση και καλύτερη ανάκλαση από αντικείμενα και σημάδια. Έτσι θα απολαύσετε μια πιο άνετη και ασφαλέστερη οδηγική εμπειρία. Είναι γεγονός ότι πολλά τροχαία ατυχήματα προκαλούνται από υπερβολικά κουρασμένους οδηγούς που χάνου τη συγκέντρωσή τους.

Με 120% λευκότερο φως που προσφέρουν οι νέες λάμπες Xenon White Vision GEN2, σας βοηθούν να διατηρήσετε τη συγκέντρωσή σας κατά τη νυχτερινή οδήγηση.

Οι Philips Xenon White Vision Gen2 είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές!

Χάρη στο UV-Quartz glass έχουν ισχυρότερο, σκληρό γυαλί και μεγάλη αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες και δονήσεις, το οποίο εξαλείφει τον κίνδυνο της πρόωρης αστοχίας και είναι σε θέση να αντέξουν σοβαρό θερμικό σοκ. Το UV-Quartz glass επιτρέπει περισσότερη πίεση στο εσωτερικό της λάμπας, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να παράγει ένα πιο ισχυρό φως για να βελτιώσει την ορατότητα. Αυτό, σε συνδυασμό με μια ειδική τεχνολογία επίστρωσης anti-UV, για την προστασία των προβολέων από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία, σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι Philips Xenon White Vision Gen2 έχουν κατασκευαστεί για να διαρκέσουν!Standard
Xenon WHV vs Standard 1
 
Philips Xenon White Vision GEN2
Xenon WHV vs Standard 2

Μέχρι και 120% περισσότερο φως
Οι Philips Xenon White Vision Gen2 διαθέτουν υψηλής απόδοσης φως, παρέχοντας έως και 120% περισσότερο φως σε σύγκριση με standard λάμπες. To ενισχυμένο φως βελτιώνει την όρασή σας προσφέροντας μεγαλύτερο έλεγχο του οχήματός σας. Αν και το έντονο φως σας βοηθά να δείτε καλύτερα, πολλές φορές όμως τα έντονα φώτα των αυτοκινήτων του αντίθετου ρεύματος είναι ενοχλητικά. Οι Philips Xenon WhiteVision Gen2 έχουν πιστοποίηση ECE. Έτσι το έντονο λευκό φως, που είναι εναρμονισμένο με τα φώτα LED, προσφέρει εξαιρετική ορατότητα για ασφαλέστερη οδήγηση, χωρίς να ενοχλεί τους άλλους οδηγούς.Οι Philips Xenon White Vision GEN2 διατίθενται στους τύπους:  D1S, D2S, D2R και D3S:

D1S WHV2 techno D2R WHV2 techno D2S WHV2 techno D3S WHV2 techno

Επαληθεύστε την αυθεντικότητα του προϊόντος Philips σε μια ειδική, πλήρως ασφαλής πλατφόρμα στο διαδίκτυο. Μπορείτε να σαρώσετε τον κώδικα QR πάνω στη συσκευασία  ή να μεταβείτε στη σελίδα:  www.philips.com/original  και να πληκτρολογήσετε τον κωδικό ID που αναγράφεται στη συσκευασία.

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.