Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Βολικός φακός τσέπης

Καθαρό έντονο φως
Είτε βρίσκεστε στο γκαράζ σας, είτε ολοκληρώνετε ένα DIY, είναι πάντα χρήσιμο να έχετε ένα μικρό φακό στην τσέπη σας. Ο Philips EcoPro20 φωτίζει ακριβώς εκεί που εργάζεστε, παρέχοντας άνετο λευκό φως έντασης 220 Lumen στα 6500 Kelvin και γωνία δέσμης 90⁰. Αυτό σας επιτρέπει να να δείτε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας γρήγορα.


Χρήσιμη θύρα φόρτισης USB
Ο Philips EcoPro20 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως power bank για τη φόρτιση άλλων συσκευών, όπως το τηλέφωνό σας. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας στη θύρα USB στη βάση της λάμπας και θα αρχίσει να φορτίζεται.

3,5 ώρες διάρκεια μπαταρίας
Μόλις φορτιστεί πλήρως, ο Philips EcoPro20 προσφέρει έντονο λευκό φως για έως και 3,5 ώρες συνεχούς χρήσης.

Μικρός και εύχρηστος φακός τσέπης
Ο Philips EcoPro20 χωράει εύκολα στην τσέπη σας. Όπου κι αν εργάζεστε το έντονο φως θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη δουλειά.

Απευθείας φως όπου το χρειάζεστε
Χρειάζεστε φως από διαφορετική οπτική γωνία όταν εργάζεστε; Κανένα πρόβλημα. Ο Philips EcoPro20 διαθέτει περιστρεφόμενη βάση 180°, ώστε να μπορείτε εύκολα να κατευθύνετε το φως ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε περισσότερο. Επίσης χάρη στο περιστρεφόμενο άγκιστρο 360° απλά τοποθετήστε τον φακό σε κοντινή απόσταση εργαστείτε ελεύθερα χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια σας.

Ισχυρός μαγνήτης για hands-free
Για χρήση hands-free, υπάρχει επίσης ένας ισχυρός μαγνήτης ενσωματωμένος στην περιστρεφόμενη βάση. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό εάν εργάζεστε κοντά με μεταλλικές επιφάνειες, όπως όταν επισκευάζετε έναν κινητήρα ή συντηρείτε μηχανήματα. Απλώς κολλήστε τον μαγνήτη σε μέταλλο και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την περιστρεφόμενη βάση για να κατευθύνετε το φως ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε.

Ανθεκτικός στους κραδασμούς
Ακόμα και ο πιο προσεκτικός άνθρωπος περιστασιακά ρίχνει πράγματα. Γι' αυτό ο Philips EcoPro20 έχει σχεδιαστεί με στιβαρό περίβλημα, που σημαίνει ότι θα επιβιώσει από την περιστασιακή πτώση στο πάτωμα. Διαθέτει αντοχή IK07 και IP20.

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.