Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253Απρόσκοπτη μείωση φωτός
Ο Philips LED Xperion 6000 φακός καπό προσφέρει ισχυρό φως έντασης 1200 Lumen, βοηθώντας σας να εντοπίσετε ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Ρυθμίστε την ένταση του φωτός όπως θέλετε με τον περιστρεφόμενο διακόπτη, για να προσαρμοστείτε το φως στον χώρο εργασίας σας, αλλά και για να διατηρήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Xperion bonnet adv2
 
Τηλεσκοπική, επεκτεινόμενη βάση
Ο φακός Philips Xperion 6000 Bonnet είναι εξοπλισμένος με δύο ενσωματωμένους τηλεσκοπικούς γάντζους που μπορούν να επεκταθούν και από τις δύο πλευρές και να περιστρέφονται κατά 360°. Τα άγκιστρα διαθέτουν ευρύτερα ανοίγματα και καλύπτονται με μαλακό καουτσούκ για εύκολη προσάρτηση στο καπό του οχήματος χωρίς να δημιουργεί γρατσουνιές στο χρώμα. Με βάση που εκτείνεται από 1,10 έως 2,08 μέτρα, ο LED φακός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη γκάμα τοποθεσιών. Είτε κάτω από το καπό, την οροφή ή την πίσω πόρτα οποιουδήποτε αυτοκινήτου ή φορτηγού, αυτός ο φακός έχει την ευελιξία που χρειάζεστε.

X60BONNX1

Μονάδα συρόμενου φωτός
Χάρη στη μοναδική σχεδίαση του φωτιστικού LED Philips Xperion 6000 Bonnet, μπορείτε να σύρετε τη μονάδα φωτός κατά μήκος της βάσης στην περιοχή που θέλετε να φωτίσετε. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τη γωνία του φακού κατά την επανατοποθέτηση της μονάδας.


 
Αισθητήρας παρουσίας για εξοικονόμηση μπαταρίας
Ο φακός Philips Xperion 6000 Bonnet είναι εξοπλισμένος με αισθητήρα παρουσίας που ανιχνεύει την ανθρώπινη δραστηριότητα σε ακτίνα 2,5 μέτρων. Αυτό επιτρέπει στη λάμπα να σβήνει αυτόματα αν χρησιμοποιείται μετά από 5 λεπτά. Ανάβει ξανά αυτόματα μόλις ανιχνεύσει μια παρουσία, εξοικονομώντας έτσι τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και δίνοντάς σας έλεγχο hands-free.
 
Μπαταρία μεγάλης διάρκειας
Η μπαταρία του Philips Xperion 6000 Under -Bonnet (5200 mAh) σάς παρέχει 3 ώρες συνεχούς χρήσης στη λειτουργία Boost αλλά και έως και 20 ώρες στη λειτουργία Eco. Διαθέτει επίσης ένδειξη για την κατάσταση της μπαταρίας που δείχνει πόση διάρκεια ζωής μπαταρίας απομένει. Έτσι δεν θα ξεμείνετε ποτέ ξανά από φως στη μέση μιας δουλειάς. Η ένδειξη εμφανίζει επίσης τον χρόνο που απομένει μέχρι να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία.

Philips WSL Xperion 6000 Under Bonnet USBC Charging

Στιβαρό και με προστασία από νερό και σκόνη
Σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα αντοχής σε κρούση IK07, το στιβαρό περίβλημα από αλουμίνιο του φακού Xperion 6000 Bonnet έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε δύσκολα περιβάλλοντα εργασίας. Έχει βαθμολογία IP54 για αντοχή πιτσιλισμένο νερό και προστασία από τη σκόνη, αφού είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα κατασκευής με πολλαπλές διαδικασίες σφράγισης.

Philips WSL Xperion 6000 Under Bonnet Waterproof


Ηλεκτρονική επέκταση εγγύησης
Επωφεληθείτε από την τυπική εγγύηση 2 ετών της Philips συν 1 επιπλέον έτος με ηλεκτρονική εγγραφή στο site : www.philips.com/auto-warrantyΕπικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.