Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253Up to 4200 Kelvin sharp white light
Με έως και 4200 Kelvin, οι λαμπτήρες Philips WhiteVision Ultra Moto φέρνουν επανάσταση στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σας με ένα έντονο λευκό φως. Η σωστή επιλογή για μια φωτεινή και κομψή εμπειρία οδήγησης!
 
White vision Moto 1

Halogen upgrade headlights that offer a highly stylish look
Οι Philips WhiteVision Ultra Moto έχουν σχεδιαστεί για οδηγούς που αναζητούν μια αναβάθμιση με στυλ και εμφάνιση που θυμίζει φωτισμό LED, αλλά οδηγούν μηχανή με τεχνολογία αλογόνου. Χάρη στην προηγμένη φόρμουλα επίστρωσης στο γυαλί, οι Philips WhiteVision ultra moto είναι τα πιο λευκά νόμιμα φώτα που προσφέρουν εκπληκτική εμφάνιση στον ανακλαστήρα του προβολέα.

 

Stunning white road-legal headlights for a stylish look
Οι Philips WhiteVision Ultra Moto έχουν πιστοποίηση ECE για έντονο λευκό φως στο δρόμο. Οι οδηγοί απολαμβάνουν μια ζωντανή εμφάνιση και ένανλαμπτήρα σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς. Χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια με το να εκθαμβώνει τους άλλους οδηγούς, σας προσφέρει εξαιρετική ορατότητα.

White vision Moto 2
 

White light to enhance visibility and comfort
Η φόρμουλα επικάλυψης Philips WhiteVision Ultra Moto μαζί με το λευκό φως, βελτιώνει σημαντικά την ορατότητα τη νύχτα και ενισχύει την άνεση του οδηγού μειώνοντας την κόπωση των ματιών. Όταν η σχεδίαση συναντά τη λειτουργικότητα, απολαμβάνετε εξαιρετική εμφάνιση και βελτιωμένη οδηγική άνεση.

 

Up to 60% more vision to maximise clarity
Ένα μοτίβο μεγαλύτερης δέσμης, με έως και 60% περισσότερη φως σε σύγκριση με τα νόμιμα ελάχιστα πρότυπα, σας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να βλέπετε τους άλλους χρήστες του δρόμου πιο καθαρά αλλά και να είστε καλύτερα ορατοί από αυτούς. Βελτιώνει την ασφάλεια και σας δίνει περισσότερο χρόνο για να αντιδράσετε σε πιθανούς κινδύνους στο δρόμο μπροστά σας.

 

Our whitest bulbs for stylish performance on the road
Τα καλύτερα και φωτεινότερα φώτα επιτρέπουν αυξημένη απόδοση στο δρόμο. Με τη βελτιστοποιημένη γεωμετρία νήματος υψηλής ακρίβειας, το γέμισμα αερίου υψηλής πίεσης, την επίστρωση υψηλής ακρίβειας και το υψηλής ποιότητας γυαλί anti-UV-quartz glass, οι Philips WhiteVision Ultra Moto θέτουν ένα νέο πρότυπο για το νόμιμο λευκό φως. Σχεδιασμένοι για εξαιρετικό στυλ και ορατότητα, αυτοί οι προβολείς παρέχουν μια πιο ξεκούραστη και διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης.

 
QOE
10g


Philips is the choice of major car manufacturers
Ο τεχνολογικά προηγμένος φωτισμός Philips είναι γνωστός στην αυτοκινητοβιομηχανία εδώ και πάνω από 100 χρόνια. Τα προϊόντα της Philips Original Equipment Quality σχεδιάζονται και αναπτύσσονται ακολουθώντας αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου (συμπεριλαμβανομένων των ισχυόντων προτύπων ISO), οδηγώντας σε σταθερά υψηλά πρότυπα παραγωγής. Οι Philips WhiteVision Ultra Moto είναι συμβατές με μοντέλα μοτοσικλετών μεγάλων εταιρειών.


Οι Philips WhiteVisionUltra Moto διατίθεντε στους τύπους: HS1 (35/35W), H4 (60/55W) και H7 (55W).


 

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.