Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253

Συνδυάζοντας τη βασική ιδέα του νικελίου ΤΤ και του μπουζί υπερανάφλεξης, η Denso ανέπτυξε περαιτέρω την τεχνολογία των μπουζί για την παραγωγή του Denso Iridium TT, το οποίο έγινε το σημείο αναφοράς για τα μπουζί ιριδίου. Η τεχνολογία SIP σε συνδυασμό με το κεντρικό ηλετρόδιο Iridium 0,4mm δημιουργεί ένα μοναδικό μπουζί που υπερέχει όλων των άλλων τεχνολογιών στην αγορά.

2575 050 lrg shadow
Το μπουζί Denso Iridium TT συνδυάζει την τεχνολογία SIP με το πατενταρισμένο κεντρικό ηλεκτρόδιο διαμέτρου 0,4mm της Denso και το ηλεκτρόδιο γείωσης πλατίνας τύπου βελόνας με διάμετρο 0,7mm. Το Denso Iridium TT είναι το καλύτερο μπουζί που διαθέτει στην αγορά και επιτυγχάνει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Ταυτόχρονα, η απόδοση του Iridium TT μειώνει επίσης τις εκπομπές καυσαερίων και την κατανάλωση καυσίμου. 


 
Denso Iridium TT 2
Το κεντρικό ηλεκτρόδιο των 0,4mm παράγεται χρησιμοποιώντας το πατενταρισμένο κράμα ιριδίου που έχει την υψηλότερη ποσότητα ιριδίου στην αγορά και ένα υψηλότερο σημείο τήξης. Αυτά τα χαρακτηριστικά επέτρεψαν την σμίκρυνση του κεντρικού ηλεκτροδίου του Iridium TT, συμβάλλοντας στην μείωση της απαιτούμενης τάσης και στη βελτίωση της απόδοσης ανάφλεξης .

Iridium TT

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.