Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Denso Μπουζί -Αναφλεκτήρες Αφής


Η DENSO διακρίνεται στην τεχνολογία μπουζί αυτοκινήτων.

Γνωστά ως η «καρδιά του κινητήρα», τα μπουζί παίζουν βασικό ρόλο στην ανάφλεξη και την απόδοση ολόκληρου του κινητήρα. Η έγκαιρη καύση του μείγματος καυσίμου-αέρα βενζίνης και οξυγόνου είναι αυτή που παράγει ισχύ στους βενζινοκινητήρες. Ο ακριβής χρονισμός του σπινθήρα που δημιουργείται από το μπουζί αναφλέγει το καύσιμο, πυροδοτώντας την καύση.

Για να δημιουργηθεί αυτός ο σπινθήρας, περνάει υψηλή τάση μεταξύ του κεντρικού ηλεκτροδίου και του ηλεκτροδίου γείωσης του μπουζί. Αυτή η τάση διασπά τη φυσική μόνωση μεταξύ αυτών των ηλεκτροδίων και δημιουργείται ένας ηλεκτρικός σπινθήρας. Αν και αυτός ο ισχυρός σπινθήρας διαρκεί μόνο για περίπου 1/1.000 του δευτερολέπτου, πρέπει να χρονομετρηθεί με ακρίβεια και αξιοπιστία για να πυροδοτήσει την καύση του μείγματος καυσίμου-αέρα.

Τα DENSO μπουζί προσφέρουν την ίδια ποιότητα όπως τα μπουζί πρώτης τοποθέτησης. Διασφαλίζουν την βέλτιστη απόδοση του κινητήρα. Η γκάμα του εργοστασίου της Denso καλύπτει αυτοκινήτα, μοτοσικλέτες, θαλάσσια σκάφη και μικρούς κινητήρες.


Διατίθεται μεγάλη ποικιλία σειρών για κάθε ανάγκη κινητήρα, που περιλαμβάνουν: Standard (Νικελίου), Μονής πλατίνας, Διπλής πλατίνας, Διπλής ακίδας (TT), Ιριδίου Tough, Ιριδίου με διπλή βελόνα Tough®, Ιριδίου Long-Life, Ιριδίου Power, Μπουζί Ιριδίου Racingκαι Μπουζί SuperIgnition(SIP).

Υπάρχουν επίσης επιπλέον σειρές μπουζί για μοτοσικλέτες, σκάφη και εφαρμογές μικρών κινητήρων.

Βασικά οφέλη:

- Τεχνολογίες : Προηγμένης τεχνολογίας προσφορά μπουζί από τη Denso, με παγκόσμιες πρωτιές και αποκλειστικές καινοτομίες.

- Απόδοση: Ανάλογα με τη σειρά τα οφέλη περιλαμβάνουν:
   
  • Ενισχυμένη ανάφλεξη, απόκριση γκαζιού, επιτάχυνση και οδηγική απόδοση
  • Μειωμένες εκπομπές οχήματος
  • Έως 5% μειωμένη κατανάλωση καυσίμου
  • Καταπληκτική διάρκεια έως 100.000km

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.