Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253

Feel safe, drive safe

Οι λάμπες Philips Vision είναι οι λάμπες της βασικής σειρά λαμπτήρων Philips, που προσφέρουν 30% περισσότερο φως σε σχέση με τις αντίστοιχες κοινές λάμπες.

+30% more light

 

Οι Philips Vision, xάρη στο UV-Quartz glass, έχουν ισχυρότερο, σκληρό γυαλί και μεγάλη αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες και κραδασμούς, γεγονός που εξαλείφει τον κίνδυνο της πρόωρης αστοχίας και είναι σε θέση να αντέξουν σοβαρό θερμικό σοκ. Με τη δυνατότητα της αυξημένης πίεσης μέσα στη λάμπα, το γυαλί από χαλαζία UV μπορεί να παράγει ένα πιο ισχυρό φως.

quartz glass UV block

Το UV-Quartz glass επιτρέπει περισσότερη πίεση στο εσωτερικό της λάμπας, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να παράγει ένα πιο ισχυρό φως για να βελτιώσει την ορατότητα.Η ειδική τεχνολογία επικάλυψης anti-UV της Philips προστατεύει τους προβολείς από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία, καθιστώντας το UV-Quartz glass ιδανικό για όλες τις συνθήκες οδήγησης, εξασφαλίζοντας έτσι τη μακροζωία τους.


standar VS philips vision

Η Philips παράγει τα καλύτερα προϊόντα για την αγορά σε OEM & aftermarket. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας προϊόντα και δοκιμασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, τα προϊόντα Philips έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την ασφάλεια και την άνεση της οδηγικής εμπειρίας. Η γκάμα των προϊόντων Philips είναι πλήρως ελεγμένη, ελεγχόμενη και πιστοποιημένη (ISO 9001, ISO 14001 και QSO 9000) σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις πιστοποίησης ECE. Με απλά λόγια, αυτή είναι η ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Διατίθενται στα 12V στους εξής τύπους: Η1 , Η3 , Η4 , Η7 , ΗΒ3 και ΗΒ4:

H1 PR
H3 PR 

H4 PR
H7 PR 1
HB3 PR 1
HB4 PR 1


 

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.