Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 51 55 253


Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των μπουζί της Denso είναι το σχήμα U  του ηλεκτροδίου γείωσης. Αυτό επιτρέπει πλήρη καύση στο μπουζί, επιτρέποντας στη σπίθα  να καλύψει το κενό που δημιουργείται από το σχήμα U, χωρίς έτσι να αυξάνεται το διάκενο στο μπουζί.


Το σχήμα U του ηλεκτροδίου γείωσης βελτιώνει την αποδοση ανάφλεξης, χωρίς αστοχίες, ομαλότερη λειτουργία κινητήρα, καλύτερη οικονομία καυσίμου και αντοχή, διότι το σχήμα U βρίσκεται στο ηλεκτρόδιο γείωσης και όχι στο κεντρικό ηλεκτρόδιο.


Το ηλεκτρόδιο γείωσης με εγκοπή σχήματος U αφήνει μεγάλο κενό για τον σπινθήρα. Με αυτό τον τρόπο παράγεται χαμηλή τάση για την δημιουργία σπινθήρα χωρίς αύξηση του διάκενου και άριστη ανάφλεξη.

a) παξιμάδι σύνδεσης

b) κεραμικός μονωτήρας με αυλακωτό προφίλ

c) στεγανωτικό

d) ηλεκτρικά θερμοσυγκολλημένο

e) περίβλημα

f) ηλεκτόδιο γείωσης σχήματος U

g)  στεγανοποιητική ροδέλα

h)  ρεζίστορ 5kΩ

i)  μεσαίο ηλεκτρόδιο

j)  στεγανοποιητικό μείγμα γυαλί-χακλού

k)  πλέγμα μονωτήρα

l)  κεντρικό ηλεκτρόδιο

Τα μπουζί της Denso καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του φάσματος της θερμότητας, σε σχέση με άλλα εργοστάσια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι διακινδυνεύουν την ποιότητα και την απόδοση των μπουζί.

 

Τα "θερμά" μπουζί της Denso έχουν μικρά νούμερα (16 - 20) και χρησιμοποιούνται κυρίως για μικρές αποστάσεις και διαδρομές με συχνές στάσεις.

Τα "ψυχρά" μπουζί της Denso έχουν μεγάλα νούμερα (22 - 34) και χρησιμοποιούνται κυρίως για υψηλές ταχύτητες και δύσκολη οδήγηση, όπου η γρήγορη διάχυση της θερμότητας είναι απαραίτητη.

Επικοινωνία

Τεχνοανταλλακτική

Ρόδου 170
Αθήνα, 104 43
210 51 55 253
210 51 45 824

Social Media

Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.